Rondje om Woudschouten Zeist

Vandaag had ik een training van het werk. We zaten op een bijzondere locatie, namelijk Woudschoten in Zeist. Andere plekken in Utrecht waren allemaal al volgeboekt. Langs Woudschoten ben ik vaak genoeg gereden, bijna elke dag ergens begin dit jaar. Vanaf de rotonde was het nog een flink lange oprijlaan voordat je bij het gebouw bent. Het staat echt midden in het bos.

Rondje om Woudschouten Zeist

Hier zie je dat ook wel goed, lekker veel bomen overal. Wel grappig Woudschoten is gebouwd voor een de Nederlandse Christelijke Studenten Vereniging, en laat ik nu net bij de hogeschool werken.

Rondje om Woudschouten Zeist

Met een aantal collega’s liepen we na de uitgebreide lunch nog even een rondje rondom Woudschoten. Ondanks de voorspelde regen was het nog lekker zonnig en droog.

Rondje om Woudschouten Zeist

Hier zie je nog een bijzondere architectonische vormgeving van het gebouw. In het gebouw zelf heb je ook nog een kapel met glas in lood ramen. Het kapelletje doet nu diens als conferentieruimte. Na afloop kon ik nog droog naar mijn auto lopen die op de verste parkeerplaats stond, maar eenmaal weer de oprijlaan af en de rotonde bij Zeist op begon het te regenen…. Hebben we toch nog geluk gehad met het mooie weer tijdens de lunch.

0
(Visited 15 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *