Weekendje Weg bij van der Valk Wolvega
We moesten nog eens een keer naar Jan en Mieneke. Heel handig plakten we er een weekendje weg aan vast. Hadden we al eens eerder gedaan en dat was ons goed bevallen. Vorige keer hadden we een kamer bij Van der Valk Wolvega aan de parkeerzijde, deze keer konden we ook kiezen voor een tuinkamer. Deze kamer, nummer 106, was toevallig aan de overkant van onze kamer die we eerder eens hadden.

Weekendje Weg bij van der Valk Wolvega
Vrijdag zijn we nadat we in Zwolle hadden geluncht doorgegaan naar het hotel en daarna naar Jan en Mieneke waar we weer zoals vanouds Chinees hebben gegeten.

Weekendje Weg bij van der Valk Wolvega
De dag erna zijn we na het ontbijt eerst nog naar een supermarkt gereden. We waren de tandpasta vergeten. Daarna zijn we naar Heerenveen gegaan. Daar scoorden we nog leuke dingen in een kookwinkeltje en een hardloopmutjes voor Mieneke. Niet om hard te lopen hoor, maar voor onder de fietshelm. Die hebben we gelijk weggebracht.

Weekendje Weg bij van der Valk Wolvega
In de buurt van Jan en Mieneke was ook een theeschenkerij. Daar konden we zo aanschuiven voor een high tea. Niet gek voor een weekendje weg.

Weekendje Weg bij van der Valk Wolvega

0
(Visited 18 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *