Dagje Doesburg
Vandaag zijn we naar Doesburg gegaan. Op aanraden van een oud buurvrouw van mijn vader wilden we mosterdsoep gaan eten bij de Waag in Doesburg. Kennelijk heeft half Nederland naar Langs de IJssel gekeken, waar Huub Stapel ook in dit restaurant mosterdsoep at. Het was namelijk afgeladen vol. Kortom het werd ergens anders een lunchplankje, maar wel met mosterdsoep.

Dagje Doesburg
Muurschilderingen vallen me vaak wel op. Deze ook bij de parkeerplaats waar we zo’n beetje het allerlaatste plekje hadden veroverd.

Dagje Doesburg
Deze etalage was bij de Blokker in Doesburg. Zoveel autootjes, hier moest ik wel een foto van maken voor mijn vader.

Dagje Doesburg
Voor de lunch zijn we nog naar een speelgoed- en ov-museum geweest. Een klein museum met ja oud speelgoed. Zelfs zo oud dat ik het niet kende en tja ik ben ook al 50. Maar ja ik ben misschien net opgegroeid in de opkomst van de spelcomputers zoals de Commodore 64. Deze kastjes hingen langs het steegje naar het museum.

Dagje Doesburg
En naast het speelgoed- en ovmuseum zijn we ook nog naar het mosterdmuseum geweest. Michel was daar ooit als kind geweest.

Dagje Doesburg
Nog een etalage met oude fototoestellen en zo.

Dagje Doesburg

0
(Visited 17 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *