Wandeling door Houten
Vandaag had ik een training in Houten over gedrag- en communicatiestijlen. ’s Ochtends ben ik met de trein gegaan en in de middag kon ik met een collega die langs Veenendaal kwam mooi mee terugrijden. In de ochtend heb ik dan ook lekker foto’s gemaakt. Het was een kwartiertje lopen vanaf station Houten naar het Oude Dorp waar de trainingslocatie was.

Eerst maakte ik een foto vanaf perron 3/4 van Vaartse Rijn. Normaal stap ik daar uit op perron 1/2 om dan trap af en trap op naar de tram te gaan richting de USP (de Uithof). Nu was het dus trap af en trap op naar perron 4, wat een beter uitzicht heeft dan perron 1/2 van Vaartse Rijn.

Wandeling door Houten
De muurschildering op de liftschacht moest ik ook op dit perron even nemen. Ik had toch genoeg tijd.

Wandeling door Houten
Wat een raar station heeft Houten. Met een van de trappen kom je midden in een grote fietsenstalling uit.Niet echt duidelijk aangegeven, dus ja uhm waar moet ik heen. Toch maar door die fietsenstalling gelopen en ja hoor daar was het gemeentehuis. Daar moest is langs lopen. Ik zat dus goed. Aparte torenklok bij het gemeentehuis.

Wandeling door Houten
De vijver bij het gemeentehuis met een bijzondere fontein.

Wandeling door Houten
Het parkje waar ik langs moest lopen.

Wandeling door Houten
En het fietspad wat ik gewoon moest volgen volgens een collega die in Houten woont.

Wandeling door Houten
Nog een ander pad wat ik wel interessant eruit vond zien. Gewoon lekker veel groen.

Wandeling door Houten
De kerktoren in zicht. Die had ik gezien op de Google-plaatjes van de route die ik had uitgestippeld. Ik zit goed.

Wandeling door Houten
Bij de Kerk aangekomen zag ik de locatie al liggen, maar ik was toch vroeg dus even naar het plein gelopen. Echt zo’n knus dorpsplein. Ik snap wel waarom ze dit het oude dorp noemen.

Wandeling door Houten
Hier bij De Engel heb ik vandaag de training. Het was een locatie met airco, dus prima te vertoeven.

0
(Visited 27 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *