Teamuitje in Utrecht
Vandaag had ik een teamuitje. Omdat ik geen zin had om een middag met een laptop op mijn rug door Utrecht te lopen, ben ik halverwege de dag op de trein gestapt richting Utrecht.

Teamuitje in Utrecht
Vanaf Utrecht Centraal kon ik of met de bus of lopend naar de verzamellocatie. Ik ben lopend gegaan, want dat zou even lang duren en de zon scheen dus waarom niet. Eerst nog even de beroemde Utrechtse theepot op de foto zetten.

Teamuitje in Utrecht
Ik liep aan de rustige kant van het Moreelsepark richting de stad. Aan de andere kant liepen mensen in een stoetvorm de stad in. Alsof er net een paar treinen in 1x leegliepen. Nou ja aan deze kant kwam ik dit tegen. Een afbeelding van vroeger van de Domtoren. Heel toevallig heb ik ooit mijn stamboom uitgezocht en heel, heel lang geleden was een voorvader van mij een ‘kanunnik’ in de Domkerk, ergens in de 13de eeuw. Toen de Dom nog net nieuw was een katholiek was.

Teamuitje in Utrecht
Ha de achterkant van het stadhuis, verzamelpunt. Ondertussen werden er allemaal klimaatfilmpjes gemaakt, waar heel misschien ik ook op te zien ben. Tip, je kan in het stadhuis naar het toilet, kost niets.

Teamuitje in Utrecht
Op naar het eerste ‘punt’. Het lijkt op mijn foto’s altijd of het heel rustig is. Hier misschien wel, maar echt de stad is druk.

Teamuitje in Utrecht
Ergens bij de Dom. Wist je dat de Dom 39 verdiepingen hoog is? Stond tenminste op de steigers.

Teamuitje in Utrecht
Nog meer domplein.

Teamuitje in Utrecht
De grachten van Utrecht, zonder een rondvaartboot. Die was net voorbij gevaren.

Teamuitje in Utrecht
Buiten bij het museum van Speelklok tot Pierement.

Teamuitje in Utrecht
Kijk eens op andere plekken dan alleen maar naar je telefoon en je ziet dit soort dingen.

Teamuitje in Utrecht
Een raar konijn.

Teamuitje in Utrecht
Op naar het verzamelpunt voor de prijsuitreiking. Ons team had gewonnen. We hadden net wat eerder het woord gevonden. Nou ja eerst hadden we een verkeerd woord doorgestuurd, want met de letters kon je twee woorden maken.

Teamuitje in Utrecht
Een struikelsteentje had ik nog nooit in het echt gezien. Deze kan je in diverse steden vinden en is ter nagedachtenis van de jodenvervolging.

Teamuitje in Utrecht
Op de terugweg naar het station door de voorstraat nog even deze muurschildering op de foto gezet. Van deze soort zijn er meerdere in Utrecht zoals eentje bij station Utrecht Vaartse Rijn.

0
(Visited 45 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *