Nachtje weg in Wolvega
Vandaag waren we uitgenodigd om te eten bij Van Der Valk in Wolvega. Jan is namelijk 80 jaar geworden. Dit was een grote verrassing voor hem. Michel en ik maakten er een korte vakantie van. We hadden een kamer geboekt in het hotel zelf. Zo konden we na het eten gewoon naar onze kamer lopen in plaats van anderhalf uur terug in de auto zitten.

Veel te vroeg waren we al naar het noorden gereden. Kortom we zijn eerst gestopt bij een eetcafé in Willemsoord. Deze hadden vandaag een klein menu, want het werd die avond heel druk. In ieder geval hadden ze gehaktballen waar ze bekend om zijn. Daarna zijn we via een landwinkel bij een theetuin in Scherpenzeel uit gekomen, Scherpenzeel in Friesland om precies te zijn. Daar aten we een taartje om alvast in de feeststemming te komen en kocht ik er ook een mooie gehaakte omslagdoek.

Daarna konden we naar onze kamer bij Van Der Valk Wolvega. Veel te vroeg dus eerst nog even wachten op het terras.

Nachtje weg in Wolvega

Nachtje weg in Wolvega

Nachtje weg in Wolvega

Nachtje weg in Wolvega

Nachtje weg in Wolvega

Nachtje weg in Wolvega

0
(Visited 43 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *