Vandaag weer een rondje gefietst door het Binnenveld. Precies een jaar geleden deden we dat ook al en ontdekten we allerlei leuke boerderijwinkeltjes. Een hele fijne ontdekking. Twee weken geleden hebben we ook al op de uitkijktoren gestaan, maar met twee weken met best veel regen is er veel veranderd weer in het Binnenveld.

Helemaal onderaan zie je de nieuwe aanwinst aardbeienplantjes. Ook dat vonden we ergens vorig jaar tijdens het fietsen. Een tafeltje langs de weg vol aardbeienplantjes en andere plantjes. Vorig jaar hebben we zo’n ander plantje meegenomen, alleen wisten we niet wat het was. Het plantje heeft de vorst overleeft en inmiddels vermoeden we dat het een frambozenstruikje is. In ieder geval stond er vandaag weer een tafeltje met aardbeienplantjes. Zo leuk! Donatie in het potje gedaan en straks misschien genieten van de aardbeitjes?

0
(Visited 104 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *