Waterdicht: Rains Rugzak

Rains Rugzak
Mijn oude ANWB rugtas was na bijna dagelijks gebruik wat versleten. De achterkant was gaan scheuren. Tijd voor een andere rugtas. Alleen welke dan? Er zijn zoveel verschillende rugtassen. De ene was te klein, de andere te groot en dan weer niet qua kleur. Uiteindelijk heb ik voor een Rains rugzak gekozen. Het werd de Rains Original Backpack mini. Precies goed qua kleur, qua formaat en qua design.

Rains Rugzak
De Rains rugzak is gemaakt van een waterdicht materiaal. Het heeft een flap met magneetsluiting en een karabijnhaak. Verder heeft een speciaal vakje voor telefoon of ov-jaarkaart aan de rugkant van de rugzak. Binnen in de rugzak heeft het een tabletvak en een kleinere ritsvak. De tas heeft verstelbare schouderbanden. De afmetingen van de rugzak is 40 centimeter hoog, 28 centimeter breed en 9 centimeter diep. Ik koos voor blauw. Deze kleur vond ik het mooist bij mijn grijze jas passen. De kleur is mat. Wat ik mis bij deze rugtas zijn de zijvakjes waar je een kleine paraplu of waterfles in kan doen.

Rains Rugzak
Rains is een Deens merk met unieke designs voor regenjassen en tassen. Voor iedereen is er wel wat te vinden. De jassen en tassen zijn waterdicht en milieubewust gemaakt. Het bestaat voor 50 procent uit gerecycled materiaal. Heel fijn om te weten dus!

(217 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-11 No articles on this date.