Sneak Peek Maart 2017

chalet gruyere narcis sportief nieuwe waterkoker
Deze maand wederom weinig foto’s. Op de een of andere manier gebruik ik de camera op mijn telefoon steeds minder. Ach ja het is niet anders. Deze maand stond er wel genoeg op het programma. Ik startte bij mijn personal trainer. Kreeg een heel leuk potje met een narcis van Mieneke. Van Bol.com bonnen die we met kerst kregen kochten we een koperkleurige waterkoker. Verder zijn we nog een weekendje weg geweest naar België. Kijk mee!

Persoonlijk
sneeuwklokjes
Deze maand, of eigenlijk het laatste weekend van februari, waren we op visite bij Jan en Mieneke. In de tuin maakte ik deze foto van sneeuwklokjes. Er stonden in de tuin zoveel. Kan ook wel kloppen natuurlijk, dit jaar hebben we al de nodige sneeuwbuien gehad. Ja ik weet het, sneeuwbuien en sneeuwklokjes zijn niet aan elkaar verbonden.

narcis potje takjes
Dit schattige potje met narcisbolletje kreeg ik van Mieneke. Ze had het zelf gemaakt met een leeg glazenpotje. Een heel aantal takjes, waarvan ze de bast er afhad gehaald en een touwtje. Aarde en een bol in een potje en je hebt een heel leuk cadeautje. Het voorjaarsbolletje heeft inmiddels een mooie plek op tafel gekregen.

narcis
De narcis groeit snel, op de foto nog maar 1 bloem, inmiddels heeft het al 3 bloemen. Lente!

waterkoker
We hebben een nieuwe waterkoker, eentje die een stukje sneller is dan onze oude. Het scheelt echt enorm. De koperen waterkoker past ook perfect bij het koperkleurige Nespresso-kopje.

wij bij chalet gruyère
Dat gebeurt niet vaak, een foto van mij en Michel samen. Deze is genomen door Marian, gastvrouw bij Chalet Gruyère. Bij Chalet Gruyère in Menen hebben we een charbonnade gedaan. Barbecueën op Zwitserse manier.

Sportief bezig
Sporten en psyche
Ik heb de stap gezet. Ik wil dat ik weer beter in mijn vel zit, zowel qua lichaam als qua gedachten. Kortom sportschoenen aan, notitieboekje mee en naar een personal trainer.

thermokleding bergans
Leuk, een lichtgewicht shirt van Bergans of Norway van Thermowaer. Die kan ik natuurlijk wel gebruiken voor het sporten.

ikea gymnastiekmat plufsig
Ik sport… Ik krijg buikspieroefeningen en dergelijke van de trainer die ik ook thuis moet doen. Deze gymnastiekmat van Ikea is daar perfect voor. Tenminste geen harde vloer of te zachte ondergrond van een bed.

Food
spinazie wraps
Michel en ik maakten deze maand voor het eerst zelf tortilla wraps. We kochten ze gewoon kant-en-klaar bij de supermarkt. Kortom het was echt even uitproberen. Eigenlijk was het heel simpel en ook heel lekker. We gaan het dus vaker maken!

dessert flambeer
Kijk hoe leuk dit dessert is. Een vanille-ijs met een suikerlaagje wat geflambeerd werd aan tafel. Ook dat kan bij Chalet Gruyère.

(85 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.