Eigen Boodschappenmandje: Reisenthel Carrybag

Eigen Boodschappenmandje: Reisenthel Carrybag
Vroeger speelde ik wel eens winkeltje. Hoe, dat weet ik niet meer en zelfs niet of ik een boodschappenmandje had. Nog steeds vind ik supermarkten bezoeken leuk. Vooral andere supermarkten dan mijn eigen supermarkten. In ieder geval wilde ik een eigen boodschappenmandje. Vorig jaar had Blokker een leuke aanbieding van Reisenthel met boodschappenmandjes. Daar stond gewoon Anja op!

Over: Reisenthel Carrybag
De reclame vertelde dat de Reisenthel carrybag zoals het boodschappenmandje officieel heet, functioneel, oersterk, robuust, sportief en licht is. Mooi! Het heeft een stevig aluminium frame en een scheurvast polyester bekleding. Daardoor kan het zelfs een gewicht tot 30 kilo tillen. Aan de binnenkant heeft het boodschappenmandje een opbergvakje met ritssluiting. Handig voor bijvoorbeeld je portemonnee of telefoon. Het handvat is bekleed met een zacht materiaal, zodat het fijn draagt. Daarnaast is de Reisenthel carrybag makkelijk op te vouwen. De afmetingen van het boodschappenmandje zijn: hoogte 29 centimeter, breedte 48 centimeter en diepte 28 centimeter. De bekleding is in verschillende designs verkrijgbaar. Ik koos voor deze kleurrijke stip.

Hoe bevalt het boodschappenmandje tot nu toe
Ik heb het boodschappenmandje nu ongeveer een half jaar. Ik gebruik het vooral wanneer ik met de auto richting mijn vader in Doorn ga en daar wat kleine boodschappen bij de supermarkt moet halen. Het boodschappenmandje is inderdaad inklapbaar alleen dat is vrij lastig. Je moet op vier plekken in het mandje namelijk ‘baleinen’ stoppen. Dat doe ik het liefste thuis, anders sta je zo te moeilijken in de supermarkt. Een goedkopere variant bij de Lidl is makkelijker inklapbaar en had zelfs een afritsbare deksel zodat je je boodschappen makkelijk kan afdekken. Qua stevigheid is de Reisenthel Carrybag wel weer steviger, dat dan weer wel en natuurlijk mooier (vind ik zelf). In ieder geval gebruik ik hem vrij regelmatig. Handig even je boodschappen op de band zetten, afrekenen en alles weer in hetzelfde mandje te laden.

(66 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-13 No articles on this date.