Eenmaal Andermaal Verliefd – Jill Mansell

Eenmaal Andermaal Verliefd - Jill MansellWeer een boek wat ik volgens mij in Boekspot Hoog Catherijne heb geruild. Boeken van Jill Mansell zijn gewoon leuk om te lezen. Het gaat vaak nergens over en toch ook weer wel. In ieder geval zijn haar boeken ontspannend.

Over Eenmaal Andermaal Verliefd
Tilly Cole is net weer single als ze in een opwelling het bruisende Londen verruilt voor het kleine stadje Roxborough. Ze maakt een nieuwe start en gaat als manusje van alles werken voor Max en zijn dertienjarige dochter Lou. Al snel merkt Tilly dat alle vrouwen in het stadje maar over een ding kunnen praten: de aantrekkelijke hartenbreker Jack Lucas. Tilly neemt zich voor niet mee te doen aan de ‘Jackrace’. Maar Jack duikt overal op waar Tilly ook is, en het feit dat Jack en Max beste vrienden zijn helpt ook niet mee. Is die Jack echt zo’n hartenbreker of laat Tilly de liefde van haar leven lopen?

Wat vind ik van het boek?
Zoals ik al schreef zijn de boeken van Jill Mansell ontspannend, en dat is dit boek ook. Het verhaal gaat voornamelijk over Tilly die een nieuwe start maakt in een klein stadje. Ze wordt oppas en manusje van alles bij een leuke, alleenstaande man. Alleen hij blijkt homo te zijn. Zijn beste vriend Jack is echt een enorm lekker ding. Hij staat alleen bekend in het dorpje als enorme hartenbreker. Tilly valt als een blok voor hem, alleen wordt het wel wat. Verder spelen er naast het verhaal van Tilly nog meer af in het kleine dorpje. Zoals het verhaal van de beste vriendin van Tilly. Zij heeft een relatie met een man die eigenlijk nog getrouwd is. Dat betekent dus allerlei gedoe met zijn ex. Er gebeurt altijd veel in de boeken van Jill Mansell, maar uiteindelijk loopt alles goed af!

Titel: Eenmaal Andermaal Verliefd
Auteur: Jill Mansell
Uitgever: Poema Pocket
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789021076102
Genre: Chicklit

(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-13 No articles on this date.