Tegen Beter Weten In – Jane Fallon

Tegen Beter Weten In - Jane FallonDit boek weet ik wel waar ik het vandaan heb. Dit boek heb ik geruild bij Boekspot op Hoog Catherijne. Het is een afgeschreven boek van de Bibliotheek Utrecht. Alleen waarom zou ik denken. Het zag er nog zo goed uit, en zo oud was het boek ook nog niet. Van schrijfster Jane Fallon heb ik nog nooit iets gelezen. Wat is mijn eerste indruk? Van deze schrijfster wil ik nog wel meer lezen.

Over Tegen beter weten in
Jen verlangde al jaren naar een normale, warme familie. Zodra ze Jason trouwde en deel werd van zijn familie was dat precies wat ze kreeg. Jarenlang was alles perfect. Maar dan is Jen getuige van iets wat ze niet had mogen zien. Als ze het zou vertellen aan haar man zou het een scheur in haar huwelijk kunnen veroorzaken. Als ze het zou vertellen aan iemand anders in Jasons familie, dan riskeert ze dat zij erbuiten valt, ze is immers ‘van de koude kant’. Als ze het nou aan helemaal niemand vertelt? Hoelang zal ze dat volhouden? Hoe lang kan ze leven met een leugen? Jen kent de waarheid, maar is ze klaar voor de gevolgen?

Wat vind ik van het boek?
Wat een gedoe kan het in een familie zijn. Hoe houd je de schone schijn op. Jen maakt het allemaal mee. Als ze daarna alles verteld is zij het zwarte schaap van de familie. Niemand wil nog wat met haar te maken hebben. Tot blijkt dat ze zwanger is, een kleinkind op komst. Dan is alles weer rozengeur en maneschijn. Kan Jen dit nu nog wel volhouden… Is dat wel eerlijk tegenover de buitenechtelijke dochter van haar schoonvader? Kortom gedoe en nog eens gedoe. Leuk boek en leuke wending in het verhaal.

Titel: Tegen beter weten in
Auteur: Jane Fallon
Uitgever: De Fontein
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789032514310
Genre: Roman

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-13 No articles on this date.