Een Verrukkelijke Lente – Kate Thompson

Een Verrukkelijke Lente - Kate ThompsonNog een makkelijk boek om te lezen, soms heb je dat gewoon nodig. Deze keer koos ik voor het boek Een Verrukkelijke Lente. Terwijl ik dit boek las, was het hier echt geen lente. Eerder een strenge vrieskou met temperaturen overdag onder nul. Een beetje lente kon ik dus wel gebruiken. Dan maar in de vorm van een boek met de titel Een Verrukkelijke Lente.

Over Een Verrukkelijke Lente
Wanneer de succesvolle soapactrice Deirdre O’Dare hoort dat haar knappe vriendje Rory in Hollywood een scharrel zou hebben, verruilt Deirdre tijdelijk de drukke stad voor het prachtige, rustgevende platteland om haar wonden te likken, een nieuwe rol in te studeren en een script te schrijven. Ze ontmoet de onweerstaanbare Gabriel. Hij is het gezicht (en het lijf!) van een bekende reclamecampagne en eigenaar van een groot landhuis. Deirdre valt als een blok voor hem en komt daarmee voor de moeilijkste keus van haar leven te staan.

Wat vind ik van het boek?
Net als vele andere chicklits is dit ook een boek wat makkelijk leest. Geen moeilijke verhaallijnen, maar een boek wat lekker loopt. Het einde vond ik wel verrassend en had ik niet verwacht. Nu ga ik een deel van het verhaal al verklappen. Ik had niet echt gedacht dat de man waarmee Deidre trouwt eigenlijk een boeman blijkt te zijn en dat haar eerste liefde altijd wat voor haar is blijven voelen. In ieder geval een leuk boek, zeker als je van dit genre houdt!

Titel: Een Verrukkelijke Lente
Auteur: Kate Thompson
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Verschijningsjaar: 2001
ISBN: 9789051084404
Genre: Chicklit

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.