Terug naar Whispering Winds – Sherryl Woods

Terug naar Whispering Winds - Sherryl WoodsOoit had ik al eens een boek gelezen van Sherryl Woods, maar dat was een Harlequin romannetje die je gewoon bij de supermarkt en ook bij het Kruidvat kan kopen. Ik was dan ook verbaasd dat ik dit boek tussen de afgeschreven boeken zag liggen bij de bibliotheek. Aangezien ik het boek wat ik al eerder had gelezen van Sherryl Woods, nam ik deze ook mee. Best een goede beslissing als je even een boek wilt lezen waarbij je niet te veel hoeft na te denken.

Over Terug naar Whispering Winds
Megan O’Rourke is hoofdredactrice van een succesvol tijdschrift, maar wanneer ze een telefoontje krijgt dat haar grootvader is overleden, laat ze haar werk liggen en vertrekt ze meteen naar Whispering Winds. Daar aangekomen ontdekt ze dat hij haar niet alleen de ranch heeft nagelaten, maar ook de zorg voor zijn dochter, een lastpost van acht, van wie ze nog nooit eerder had gehoord! Er staat haar nog een onwelkome verrassing te wachten: ook Jake Landers, haar oude liefde, is teruggekeerd naar Whispering Winds. Ooit verdwenen omdat hij door haar grootvader van diefstal werd beschuldigd, is hij inmiddels een door de wol geverfde advocaat. En hoewel hij Megan met raad en daad terzijde staat, windt hij er geen doekjes om: hij wil de ranch van haar overnemen als zij besluit naar New York terug te keren. Voor Megan breekt een moeilijke tijd aan, waarin ze met een aantal belangrijke vragen wordt geconfronteerd. Is ze bereid de zorg op zich te nemen voor een kind dat ze niet kent? Ook als dat betekent dat ze haar carrière vaarwel moet zeggen? En vooral waar hoort ze eigenlijk thuis?

Wat vind ik van het boek?
Terug naar Whispering Winds is echt zo’n boek waarvan je gewoon weet dat het goed gaat aflopen. Dat ademt het hele boek uit: twee mensen die om elkaar heendraaien, een lastig geval (in dit geval een onverwacht halfzusje, die een deel van de erfenis is van Megan). Een paar andere verhaalwendingen er in en voilà, een boek wat leest als een trein. Waarbij je gewoon even niet hoeft na te denken. Al wil je natuurlijk wel weten hoe het afloopt.

Titel: Terug naar Whispering Winds
Auteur: Sherryl Woods
Uitgever: Mira Books
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789085501176
Genre: Chicklit

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.