Sneak Peek Februari 2017

Koopmans, smoothie, Nijntje, boeken
Deze maand ben ik weer begonnen om af en toe Instagram foto’s te plaatsen in plaats van alleen foto’s via Twitter. Alleen het foto’s maken… Op de een of andere manier vergeet ik het of ben ik er niet bewust mee bezig. In ieder geval is dit mijn maand in foto’s. Een maand met bakken, gezonde smoothies maken en andere ruilboeken in de minibieb.

Persoonlijk
De Pers
Deze maand werd er weer een “De Pers” krant uitgedeeld op Utrecht Centraal. Dar was lang geleden dat ik die krant in handen had. Het bleek een eenmalige terugkomer te zijn in samenwerking met Milieudefensie.

sneeuw
Deze maand viel er ook weer sneeuw. Best wel een laagje. Op een zaterdagmorgen een laag wat snel weer weg was. In de nacht van zaterdag op zondag ging het weer sneeuwen wat dus dit beeld uit mijn slaapkamerraam gaf. Dit laagje sneeuw was ook best snel weg. Maar op donkere, zonloze plekken bleef het toch wel even liggen. Gelukkig gaf het geen storing qua treindienstregeling.

Lola Cruz Luipaard instappers
Deze schoenen had ik al eerder zien staan, getwijfeld en niet gekocht. Net aan het einde van de uitverkoop toch nog even langs Shuz in Veenendaal gegaan, waar ik deze schoenen had gezien. Ik heb ze dus gekocht. Dit is wel het eerste paar wat een eigen beschermhoes heeft en een envelopje met een boodschap van de bedenkster achter dit schoenmerk: Lola Cruz.

Nijntje
Het weekend nadat Dick Bruna was overleden kwam ik Nijntje tegen in Hoog Catherijne. Op deze plek heeft Nijntje nog nooit gestaan. Oké, heel Hoog Catherijne ligt wel op de schop.

LilleBieb
nieuwe boekjes in de minibieb Pinkeltje mart Smeets
Leuk om nieuwe boekjes in mijn minibieb te vinden. Ze hebben niets meegenomen, alleen gebracht. Toch de eerste bezoekers zijn er.

eerste ruil minibieb mees kees baby tv
Bij de Kruidvat kreeg ik ooit een Mees Kees dvd mee. Wat moet ik er mee dacht ik toen nog. De bestemming was toen snel gevonden. Ik bewaarde het voor de op te richten minibieb. De dvd was snel weg. Kreeg van de moeder van de kinderen die het hebben geruild nog een leuk bedankje via Facebook.

de vijf bookcrossing
In het kastje staat het allereerste De Vijf-boekje. Dit is een Bookcrossing-boek wat ik zelf uit Utrecht mee heb genomen naar Veenendaal. Nu mag het weer op reis… wie neemt hem mee?

geruilde boeken
Leuk, opeens andere boeken in je minibieb zien staan. Alleen de vraag later, welk boek hebben ze meegenomen. Pas later kwam ik op het idee dat het het boek “het gelukkigste meisje ter wereld” moest zijn. Inmiddels ben ik zelf begonnen met het boek van Nora Roberts. Geen liefdesverhaal zoals je misschien van haar zou verwachten maar een thriller.

Food
pakken Koopmans rustiek brood en cake specials
Leuk ik kreeg weer een pakketje opgestuurd van Koopmans. In het pakketje een pak mix voor rustiek oerbrood en een pak ‘cake specials’ met de smaak appel-karamel!

brood
Het rustieke oerbrood van Koopmans is eigenlijk wel heel goed gelukt. Flink groot geworden in ieder geval.

smoothie
Op Brutsellog is al een tijdje de smoothie met appel, banaan en kiwi populair. Tijd om weer eens opnieuw te maken. Ik snap inderdaad wel waarom het zo populair is. Het is echt lekker!

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.