Vlees en Bloed – Jonathan Kellerman

Vlees en Bloed - Jonathan KellermanDit boek vond ik bij Boekspot op Hoog Catherijne. Ik had wel eerder van Jonathan Kellerman gehoord maar had nog nooit iets van hem gelezen. Tot nu. Ik nam het boek mee omdat ik psychologische thrillers over het algemeen wel goed. Vlees en Bloed voldeed aan mijn verwachting van een goede thriller.

Over Vlees en Bloed
Lauren Teague was een opstandige tiener die van haar ouders in therapie moest bij Alex Delaware. Jaren later ziet hij Lauren terug in een erotische act. De genante herinnering komt weer bovendrijven als Laurens moeder een beroep doet op de psycholoog. Na haar tweede ontmoeting met Delaware was Lauren psychologie gaan studeren. Maar nu wordt ze vermist. Delaware bijt zich vast in de zaak en stuit op bizarre psychologische spelletjes en verbanden met de porno-industrie. Maar zijn vriendin heeft grote moeite met deze obsessie.

Wat vind ik van het boek?
Zoals ik al eerder schreef vond ik dit een goed boek. Tot het eind had ik niet door wie nu de dader was en waarom al die vrouwen vermoord worden. Je gaat je afvragen of het toch niet die ene psycholoog is die vreemde experimenten doet tussen bloedmooie vrouwen en mannen die graag een vrouw willen hebben of is het toch die vreemde huisgenoot die veel meer weet dan hij zegt. Alex Delaware moet en zal er achter komen wat er met Lauren is gebeurt al kost het bijna zijn relatie. Vlees en Bloed is een spannen boek, aanrader!

Titel: Vlees en Bloed
Auteur: Jonathan Kellerman
Uitgever: Poema Pockets
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789024551835
Genre: Psychologische thriller

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.