Vierspel – Jane Moore

Vierspel - Jane MooreDit boek heb ik ook meegenomen bij de boekverkoop van de bibliotheek. Eigenlijk weet ik niet waarom, waarschijnlijk omdat het verhaaltje op de achterkant me wel aansprak en omdat het een fijn formaat had (zo’n pocketformaat). In ieder geval bleek het een goede keuze, het boek had ik zo uit!

Over Vierspel
Vier mannen, vier keuzes Jo heeft twee kinderen, een baan als binnenhuisarchitecte en doet een poging haar huishouden bij te houden. In de loop der jaren zijn zij en haar man Jeff volledig uit elkaar gegroeid. Als Jeff besluit haar te verlaten voor een andere vrouw staat ze er ineens alleen voor. Ineens staat Jo er alleen voor. Hoewel, alleen… Tot haar verbazing duiken er ineens overal nieuwe mannen op, die stuk voor stuk in haar geïnteresseerd zijn. Vier mannen die haar vier mogelijkheden bieden: vriendschap, seks, geld of een huwelijk. Maar heeft Jo wel echt behoefte aan een nieuwe man in haar leven?

Wat vind ik van het boek?
Leuk verhaal, het leest zo weg in ieder geval. Het grappige is dat het in twee delen is geschreven. In het eerste deel lees je over hoe Jo haar eerste stappen als gescheiden vrouw zet. In het tweede deel is ze al weer ruim een jaar verder. In dit deel heeft Jo al een relatie, maar eigenlijk zijn de andere mannen ook nog in beeld. Die man waarmee ze een relatie heeft is eigenlijk nog getrouwd, maar wil scheiden en liegt er maar wat op los. De andere wil graag met haar verder, weer een ander durft haar niet te vragen en haar ex wil haar terug. Kortom een heel gedoe, maar voor wie kiest Jo uiteindelijk? Ik weet het, maar verklap het niet. In ieder geval leuk om even het verstand op nul te zetten.

Titel: Vierspel
Auteur: Jane Moore
Uitgever: Zwarte Beertjes
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789046160022
Genre: Chicklit

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-19 No articles on this date.