Trouwplannen – Katie Fforde

Trouwplannen - Katie FfordeEigenlijk dacht ik toen ik dit boek zag staan dat ik dit boek al gelezen had in een ver verleden. Ik nam het boek daarom niet mee bij mijn eerste bezoek bij de verkoop van afgeschreven boeken. De eerste keer had ik al wel een ander boek van Katie Fforde meegenomen en daar was ik gelijk in begonnen met lezen. Bij mijn tweede bezoek lag dit boek er nog steeds en heb ik het boek toch meegenomen. Ik herkende wat personages van het boek wat ik aan het lezen was nu in dit boek. Achteraf bleek dat ik het boek nog niet had gelezen. Fijn dat ik het toch heb meegenomen.

Over Trouwplannen
Sarah Stratford is een weddingplanner met een geheim: ze gelooft niet in de liefde. Althans, niet voor zichzelf. Ze heeft het bovendien veel te druk voor een relatie, want over twee maanden moet ze op één en dezelfde dag twee bruiloften regelen: de belangrijke en opvallende bruiloft van een beroemdheid en de bruiloft van haar zus, die wel een heel eisenpakket heeft maar geen budget. Gelukkig kan Sarah rekenen op de hulp van haar vriendinnen Elsa, een verlegen maar geweldige ontwerpster, en Bron, een getalenteerde kapper. De drie vrouwen steken al hun energie in het werk en er blijft geen tijd over voor romantiek of liefde. Maar terwijl de bruiloft(en) van het jaar steeds dichterbij komen, blijkt de liefde toch minder voorspelbaar dan gedacht.

Wat vind ik van het boek?
Net als alle andere boeken van Katie Fforde is ook dit een heerlijk boek. Dit boek, Trouwplannen, is eigenlijk een voorloper van het boek De Kers op de Taart wat ik net er voor had gelezen. Ik wist dus dat Sarah uiteindelijk een relatie kreeg en dat die trouwlocatie populair ging worden. In ieder geval er gebeurt veel in dit boek, op een leuke, ontspannen manier. Het leest lekker weg. Wat dus leuk is aan dit boek is dat personages uit andere boeken van Katie ook weer terugkomen in dit boek. Aanrader!

Titel: Trouwplannen
Auteur: Katie Fforde
Uitgever: Van Holkema & Warendorff
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789047510130
Genre: Chicklit

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.