Niet Storen – Jill Mansell

Niet Storen - Jill MansellDit boek komt helemaal van de bibliotheek Maastricht. Ik vond het bij Boekspot Hoog Catherijne toen ik mijn treincollega het fenomeen Boekspot wilde uitleggen. Heel toevallig had ik een ruilboek mee. Dat boek had ik eigenlijk ergens anders willen ruilen, maar een Jill Mansell boek wat ik nog niet ken, dat wilde ik meenemen.

Over Niet Storen
Stel: je bent een manager van een dorpshotel. Wat doe je als je beste vriendin en collega achter haar (bijna getrouwde) ex-vriend aangaat? En je vader allerlei streken uithaalt? En je de leukste man ter wereld tegenkomt? Je haalt diep adem en probeert het een en ander in goede banen te leiden.

Wat vind ik van het boek?
Dit is een van de eerste boeken volgens mij van Jill Mansell. Het is in ieder geval herkenbaar een Jill Mansell-boek. Luchtig, allerlei verhalen die net even anders lopen dan je zou denken. Zo krijgt Daisy ruzie met een ceremoniemeester, gaat haar vriendin Tara er met de bruidegom vandoor. Ondertussen komt Daisy ook nog de minnares van haar overleden echtgenoot tegen die weer verliefd wordt op een hotelmedewerker. Allemaal lastige dingen voor hoofdpersoon Daisy. Waar gaat zij voor kiezen? In ieder geval het boek had ik zo uit, het las gewoon makkelijk weg. Ik kon me inleven met de personages in het boek. Gewoon een ouderwets, simpele chicklit die je geen hoofdbrekens bezorgt.

Titel: Niet Storen
Auteur: Jill Mansell
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Verschijningsjaar: 2003
ISBN: 9789024548705
Genre: Chicklit

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.