De Noordzeemoorden 4: Eindspel – Isa Maron

De Noordzeemoorden 4: Eindspel - Isa MaronEven geen gewoon boek, maar weer een epub. Ik wilde zo graag het laatste deel van de Noordzeemoorden: Eindspel lezen. Hoe loopt het verhaal rondom de zus van Kyra af, dat was iets wat ik graag wilde weten.

Over: Eindspel
In een kleine woning in Amsterdam-Noord worden de gruwelijk toegetakelde lichamen van een hoogbejaard stel gevonden. Rechercheur Maud Mertens stort zich op de zaak, terwijl ze samen met haar collega Niels werkt aan een zaak waarbij er hoofden zijn gevonden in de tuin van de villa. Kyra Slagter vertrekt naar Londen, de seriemoordenaar die meer lijkt te weten van de verdwijning van haar zus wil praten. Ze komt steeds dichterbij, gevaarlijk dichtbij.

Wat vind ik van het boek?
Dit vierde deel van de Noordzeemoorden heeft de verhaallijn uit de eerdere drie boeken van de serie rondom de verdwenen zus van Kyra. Daarnaast is er een verhaallijn rondom twee vermoordde ouder echtpaar in Amsterdam. Waarom zijn zij vermoord? Om het geld? De verhaallijn rondom het oudere stel heeft een beetje een ondergeschikte rol in het boek, het lijkt of dat een beetje afgeraffeld wordt. De ontknoping rondom Kyra haar zus is belangrijker en dat loopt best spannend af. Het einde speelt zich niet alleen af, maar ook in Zweden, Engeland en Schotland. Er wordt zelfs medewerking gevraagd aan de Britse politie. Voor Kyra moet er daarom een speciale oplossing gevonden worden om haar de verdachte te kunnen laten verhoren. Dat lukt met behulp van het Openbaar Ministerie. Het lukt haar met minimale aanwijzingen wat meer over haar zus te weten te komen, alleen leeft haar zus nog? Een goede afsluiter van deze Noordzeemoorden serie.

Titel: Eindspel
Auteur: Isa Maron
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2016
ISBN: 9789044348583
Genre: Thriller

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.