Geluk in het spel – Jill Mansell

Geluk in het spel - Jill MansellDit boek had ik eerder al in het kastje van de Daalsebieb zien staan, alleen toen had ik geen ruilboek mee. Even later was het weer weg, maar op de een of andere manier vond Geluk in het Spel van Jill Mansell toch weer zijn weg terug naar de Daalsebieb en had ik een ruilboek mee. Heerlijk, weer een boek van Jill Mansell. Ik twijfelde nog of ik het boek ooit al eens had gelezen, maar dat bleek dus niet het geval te zijn. In ieder geval had ik weer een echte chicklit in handen.

Over Geluk in het Spel
Geluk in het spel is een roman vol actie en Engelse humor. Een vermakelijk en uitbundig boek! Suzy, een succesvolle makelaar, wordt aangehouden vanwege te hard rijden. Hoe komt ze onder de boete uit? De agent, Harry, is wel de knapste man die ze ooit heeft gezien. Voor Suzy is het dan ook lust op het eerste gezicht. Maar bij hun tweede ontmoeting ziet alles er anders uit, want Harry blijkt ook nog een buitengewoon aantrekkelijke broer te hebben.

Wat vind ik van het boek?
Engelse chicklit-schrijvers vind ik altijd al wel goed. Boeken van Sophie Kinsella, Katie Fforde, Freya North en Jill Mansell, ik lees ze graag. Dit boek kende ik dus niet. Het is een boek wat gewoon meegaat met de flow. Hoofdpersoon wordt dronken, ontmoet een leuke jongen. Dan blijkt die jongen een nog veel leukere en onbereikbare broer te hebben die stiekem ook nog wel rijk is. Kortom er gebeurt van alles en het gaat misschien nergens over. Het boek is wel een boek waarbij je even je verstand op nul kan zetten en dat is soms ook wel heel erg fijn. Zeker als je al eerder een wat zwaar boek hebt gelezen.

Titel: Geluk in het spel
Auteur: Jill Mansell
Uitgever: Poema Pocket
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789024555550
Genre: Chicklit
Winkelprijs:

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-13 No articles on this date.