Geheimen – Freya North

Geheimen - Freya NorthNog een boek wat ik bij de boekenverkoop in de Bibliotheek heb gescoord: Geheimen van Freya North. Ik nam dit boek mee omdat ik al vaker boeken van Freya North heb gelezen, namelijk de boeken over de zussen Fen, Chloë en Pip. Die vond ik destijds al leuk, dus met dit boek kon het natuurlijk niet mis gaan. Geheimen is een feel-good boek. Het gaat misschien nergens over, maar toch kan het boeien.

Over Geheimen
Wie heeft er nu niet een geheim? Sommige zijn alleen groter dan andere. Joe heeft een mooi huis, een geweldige baan en geen verplichtingen. En zo vindt hij het wel prima. Het enige wat ontbreekt in zijn leven is iemand die op zijn vervallen zomerhuis aan zee kan passen. Als Tess bij hem op de stoep staat, weet hij niet zeker of ze wel geschikt is voor de baan. Waar komt ze zo plotseling vandaan? Over haar verleden laat ze niets los. Op Joe oefent ze een enorme aantrekkingskracht uit, ook al vliegen ze elkaar regelmatig in de haren. En het ziet ernaar uit dat Tess voorlopig nog niet uit zijn leven verdwijnt.

Wat vind ik van het boek?
Leuk. Misschien is het verhaal wat ver gezocht. Een vrouw met kind op de vlucht voor haar verleden, die als hulp in een huis gaat wonen zonder een fatsoenlijke kennismaking. De man heeft in elk stadje een ander schatje. En dan is er nog de moeder van de eigenaar, die dement is, steeds op bezoek komt en het steeds heeft over ene Kate. Ik zou het allemaal niet zo kunnen verzinnen in ieder geval. Het boek is grappig en je weet dat het goed afloopt. Het leest gewoon lekker weg, even verstand op nul en lezen maar en er vooral niet te veel bij nadenken.

Titel: Geheimen
Auteur: Freya North
Uitgever: Boekerij
Verschijningsjaar:2009
ISBN: 9789022552230
Genre: Chicklit

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.