Fataal Erfgoed – Kate Saunders

Fataal Erfgoed - Kate SaundersDit boek was het laatste boek wat ik meenam tijdens de boekverkoop van de Bibliotheek Veenendaal. Het had de categorie roman, maar achteraf zou ik het boek liever in de categorie thriller plaatsen. Het was in ieder geval geen feel-good roman of chicklit.

Over Fataal Erfgoed
Oxford in de jaren tachtig. Een groep bevoorrechte, aantrekkelijke studenten. Het aantrekkelijke middelpunt is Melissa Lamb, die niet alleen adembenemend mooi is, maar ook volstrekt amoreel. Met maar één liefde: de spectaculaire ruïne van het familiebuitenhuis. Melissa is de onbetwiste koningin van de groep, die zich de Wild Young Bohemians noemt. Niemand is zo machtig als zij, niemand is zo aantrekkelijk. Tot een knappe, intens wraakzuchtige buitenstaander hun leven binnendringt en het voorgoed veranderd.

Wat vind ik van het boek?
Ik vond het maar een lastig boek. Verschillende verhalen en eigenlijk had ik steeds het gevoel van wanneer loopt het nu eens goed af. Eén van de belangrijkste personages in het boek is Melissa. Voor haar kon ik eigenlijk geen enkele symphatie opbrengen en dan die wraakzuchtige buitenstaander, wat een nare man is dat. Het verhaal loopt dus niet goed af voor enkele personages in het boek. Dat komt allemaal door de hebzucht van Melissa en de buitenstaander. Ik het Fataal Erfgoed wel uitgelezen, eigenlijk vond ik het totaal geen goed boek.

Titel: Fataal Erfgoed
Auteur: Kate Saunders
Uitgever: Poema Pockets
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789024554843
Genre: Literaire Roman

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.