Eindstation – Joy Fielding

Eindstation - Joy FieldingBij de boekenverkoop had ik een hele stapel chicklits meegenomen. Dat was ook het merendeel van de boeken die de bibliotheek had afgeschreven. Er stonden ook nog een aantal thrillers tussen, waaronder deze van Joy Fielding. Een psychologische thriller ook nog, dat leek me wel wat om te lezen.

Over Eindstation
Mad River Road is een doodlopende straat in het arme deel van het stadje Dayton. Een eindstation voor alleenstaande moeders die de armoedige huizen bewonen. Zo ook Emma die met haar vijfjarige zoontje op nummer 131 woont. Ver weg van de buitenwereld want Emma draagt een groot geheim met zich mee. Maar zij is niet de enige op Mad River Road met een duister verleden? Het leven van Jamie gaat niet over rozen. Ze is het zwarte schaap van de familie, heeft een hekel aan haar werk en is er net achter gekomen dat de man waarmee ze al een tijdje omgaat een dubbelleven leidt. Wanneer ze besluit haar verdriet te verdrinken in het dichtstbijzijnde café ontmoet ze de knappe en rijke Brad. Overrompeld door zijn charme neemt ze hem mee naar huis. Een keuze met grote consequenties, een keuze die ook haar brengt naar Mad River Road.

Wat vind ik van het boek?
Eindstation is een spannend boek. Je volgt twee verhalen, namelijk die van Jamie die op reis gaat naar Mad River Road en Emma die daar woont met haar zoontje. Je wordt meegenomen in beide levens en eigenlijk denk je al vrij vroeg in het verhaal te weten wat er gaat gebeuren. Alleen dat is dus niet zo. Het verhaal heeft aan het einde een totaal andere afloop dan je zou kunnen vermoeden. Eindstation leest lekker weg, je kan je inleven in de personages en heeft een spannende ontknoping. Wat wil je nog meer in een boek?

Titel: Eindstation
Auteur: Joy Fielding
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789026985409
Genre: Psychologische thriller

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.