Aan de andere kant – Jane Green

Aan de andere kant - Jane GreenDit boek komt ook uit een minibieb vandaan, ik weet alleen niet meer welke. Was het nou Boekspot op Hoog Catherijne, de Daalsebieb of de Blokbieb? Volgens mij was het Boekspot. Ik koos dit boek omdat het me een leuk verhaal leek. Hoe is het nu om helemaal iemand anders haar leven over te nemen en zij het jouwe. Is het gras groener aan de overkant. In het geval van dit boek is het gras groener aan de andere kant van de oceaan?

Over Aan de Andere Kant
Vicky Townsley heeft alles: ze is redacteur bij een succesvol tijdschrift in London, single en heeft het gemaakt. Maar ze zou dit alles zo opgeven. Amber Winslow heeft alles wat Vicky zich zou wensen. Met haar man, kinderen en golden retriever woont ze in een groot huis in Connecticut. Maar wanneer ze een artikel leest waarin men getrouwde lezers vraagt te ruilen met een glamoureuze, single journaliste in London, twijfelt ze geen seconde.

Wat vind ik van het boek
Dit boek deed me zoveel denken aan een film. Ik kwam alleen niet echt op de titel. Google was in dit geval mijn vriend. Het verhaal lijkt veel op de film The Holiday met Kate Winslet en Cameron Diaz. Ik kan niet vinden of deze film op dit boek is gebaseerd, maar het lijkt er verdacht veel op. Aan de andere kant vond ik dus een herkenbaar boek. Het was sowieso wel een grappig boek met misschien wel herkenbare wendingen, maar dat hoort gewoon in een chicklit. Al lijkt het allemaal vreselijk mis te gaan, uiteindelijk komt alles toch weer op zijn pootjes terecht. Leuk boek om te lezen.

Titel: Aan de andere kant
Auteur: Jane Green
Uitgever: Boekerij
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789022552599
Genre: Chicklit

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.