Wraak – Chelsea Cain

Wraak - Chelsea CainHeel toevallig zag ik deze week bij Boekspot een ander boek van Chelsea Cain. Ik wist toen niet zeker of ik het boek al had gelezen, maar dat boek niet. Ik had dit boek, Wraak, van haar gelezen. Kennelijk is dit een boekenreeks rondom rechercheur Archie en beautykiller Gretchen, Sigma. Spannend dat wel, nog meer lezen? Ik denk het niet.

Over Wraak
Aan een boom in een park hangt het ontzielde en gevilde lichaam van een vrijwilliger in een opvanghuis voor onhandelbare tienermeiden. Als rechercheur Archie Sheridan naar het tehuis gaat, loopt hij een oude bekende tegen het lijf: Pearl. Archie is onmiddellijk op zijn hoede, want als hij Pearl tegenkomt, is een ontmoeting met kwelgeest Gretchen nooit ver weg. En inderdaad, vanuit haar cel zoekt seriemoordenaar Gretchen Lowell contact met hem. Ze beweert meer over de parkmoord te weten. Archie denkt dat ze bluft. Toch gaat hij naar haar toe…

Wat vind ik van het boek?
Zoals ik al eerder schreef was het een spannend boek, maar ik kwam er op de een of andere manier niet in. Ik vond het een beetje een warrig verhaal en op de een of andere manier kon ik geen sympathie krijgen voor rechercheur Archie, de hoofdpersoon in dit boek. Ook met andere personen in het boek had ik weinig. Jammer. Toen ik een ander deel uit de Sigma-serie zag staan bij Boekspot heb ik dat niet geruild en heb ik voor een andere boek gekozen.

Titel: Wraak
Auteur: Chelsea Cain
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789024558247
Genre: thriller

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.