Sneak Peek December 2016

sneak peek december 2016
Het is weer tijd voor de laatste Sneak Peek van 2016. Wat is het jaar weer omgevlogen net als deze maand. Deze maand ging ik weer met mijn vader op stap, freubelde ik met kunstbloemen, had ik de griep en werden de eerste oliebollen gebakken. Kijk mee!

Persoonlijk
Kunstbloemen
Met wat oase, allerlei kunstbloemen en natuurlijk kunstgroen lekker aan het fröbelen. Heerlijk zo’n vrije donderdagmiddag.

kunstbloemen stukje nummer 1
Dit is het eerste bloemstukje wat ik heb gemaakt.

kunstbloemen stukje nummer 2
Ik had nog veel kunstbloemen, kunstgroen en oase over wat ik kon gebruiken. Ik heb dus gewoon een tweede stukje gemaakt. Geen idee waar ik het kwijt kan, maar het was zo leuk om te doen.

mos op steen bij mieneke vrieskou
Even foto’s in de tuin bij Mieneke maken. Kijk eens die kou op het mos…

oosterstreek de bok om
Even ‘de bok om’ een rondje door een klein bos bij Oosterstreek. Hier zie je ook hoe koud het was als je niet in de zon liep op 4 december.

gewonnen trollbead ziel van zonlicht
Leuk! Precies om Sinterklaas, 5 december, kwam mijn gewonnen Trollbead aan. Ik had gekozen voor “Ziel van Zonlicht’. Mooie kraal toch?

lichtjes rondweg staan weer aan
Een traditie! Op 6 december gaan de kerstlichtjes bij een huis langs de rondweg west in Veenendaal weer aan. Voor mij dan ook een traditie om even af te stappen van de fiets en een foto te maken.

spoorwegmuseum allerhande kerstfestival
Deze maand ben ik met mijn vader naar het Spoorwegmuseum geweest. In het Spoorwegmuseum was het Allerhande Kerstfestival. Vorig jaar waren we er al geweest en dat was erg leuk. Kortom dit jaar zijn we weer geweest. Veel geproefd, een spel gedaan en veel op de foto geweest.

foto's allerhande kerstfestival
Zo vaak ben ik nog nooit op een dag met mijn vader op de foto geweest. Leuke herinnering aan een leuke dag.

kevertje met kerstboompje kerstdecoratie
Mijn vader was ook bezig om de kerstboom op te tuigen. Daar heb ik hem meegeholpen. In de kerstballendoos lag ook nog een verdwaald kerstboompje. Met een lintje en een autootje heb je weer een leuke kerstdecoratie.

boeken voor minibieb
Zo lief, van een buurvrouw van mijn vader kreeg ik een tas vol boeken. Die kan ik goed gebruiken voor de minibieb die ik ergens in januari in onze tuin wil zetten. Eerst nog even wat boeken zelf lezen. Zo heb ik inmiddels Mist over Londen al uit, mooi boek!

minibieb
Bijna klaar: Lillebieb. Mijn minibieb heeft alleen nog iets van een paal nodig, zodat het kastje in onze tuin kan staan en misschien iets van een dakje zodat het wat droger blijft. Ook moeten er nog stickers op en een tekstje waarop staat wat de bedoeling is van de minibieb. Ergens januari, na al het vuurwerk wil ik Lillebieb in onze tuin plaatsen en dan afwachten of er boeken geruild gaan worden.

kerstboom hoog catherijne
Dit is wel een leuke kerstboom toch? Ik kwam het tegen op Hoog Catherijne in Utrecht. Het heeft iets te maken met Disney geloof ik, dat is eigenlijk ook wel goed te zien.

gehaakt elandje
Deze eland op een stokje kreeg ik van Mieneke op eerste kerstdag. Haar vriendin Hanny had deze gehaakt. Leuk ding hè?

Food
oliebollen bakken
Op eerste kerstdag bakten Britt en Mieneke oliebollen. Hier liggen de eerste oliebollen net in de olie.

eerste oliebollen
Dit zijn de eerste oliebollen van deze oud & nieuw. Lekker!

Een fijn en gezond 2017!

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.