Scoop! – Iris Houx

Scoop! - Iris HouxTijd om weer een luchtiger boek te lezen na al die thrillers. Ik koos op mijn e-reader voor het boek Scoop! van Iris Houx. Scoop! is het debuutroman van Iris Houx. Dat wist ik niet toen ik het boek koos, ik vond de cover mooi en de tekst op de achterkant leek me wel leuk. Was het een leuk boek, ja!

Over Scoop!
Esmée Evers verhuist naar de grote stad, waar ze een baan krijgt als redactiechef. Althans, dat vertelt ze haar vriendinnen, in werkelijkheid is ze redactieassistente. Haar leugentje is lastig vol te houden als één van haar vriendinnen haar bazin wordt bij hetzelfde magazine. Wanneer een bekende tv-ster noodgedwongen moet onderduiken, krijgt Esmée de kans zichzelf te bewijzen. Ze bedenkt een plan dat niet alleen de media op zijn kop zet, maar ook haar eigen carrière, vriendschappen en relatie…

Wat vind ik van het boek?
Scoop! is een boek met allerlei ingewikkelde relaties tussen vriendinnen en tussen vriendjes en ex-vriendjes. Of was het nu toch geen ex-vriendje en was die relatie met Esmée’s echte vriend echt wel zo goed? In ieder geval zit Esmée in een lastig parket. Haar vriendin komt op haar redactie werken. Eigenlijk had Esmée deze baan gewild, maar helaas. Daarnaast gaat het niet goed met het magazine Go Glam. Het magazine heeft een scoop nodig, en die scoop mag niet in handen komen van de concurrent. Gaat dat Esmée als redactie-assistent lukken? In ieder geval is Scoop een leuk boek, zeker als je van een feel-good verhaal houdt!

Titel: Scoop!
Auteur: Iris Houx
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2016
ISBN: 9789044349689
Genre: chicklit

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.