Lang Leve de Liefde – Jill Mansell

Lang Leve de Liefde - Jill MansellEven weer een chicklit tussendoor. Niks moeilijk verhaal, maar een leven wat loopt zoals het loopt. De boeken van Jill Mansell hebben dit soort verhalen. Uiteraard gebeurt er wel het een en ander in het leven van de hoofdrolspeelster, maar het loopt gewoon lekker. Het zijn wel vaak verhalen waarvan je wilt weten hoe het afloopt. Dat is met dit boek ook wel het geval.

Over Lang leve de liefde
Op de ochtend van haar vijfentwintigste verjaardag maakt Lily Harper de allerlaatste brief open van haar geliefde moeder, die stierf toen Lily acht was. Tot haar verrassing staat er meer in over haar moeders eerste en enige echte liefde. Die dag ontmoet Lily ook de acteur Eddie Tessler. Lily is stiekem wel gevleid dat Eddie haar zo geweldig vindt, en ze voelt de vlinders fladderen. Maar waarom vindt ze het dan zo belangrijk wat Dan, haar grappige, stoere, knappe jeugdvriend, die altijd voor haar klaarstaat, ervan vindt?

Wat vind ik van het boek
Heerlijk, gewoon lezen en het loopt goed af. Eigenlijk begint het boek zielig. Lily is jarig en krijgt een allerlaatste brief van haar moeder die vroeg was overleden. Haar echte vader kent ze niet. In de brief krijgt ze een aanwijzing over wie haar vader is. Dat is het begin van haar zoektocht. Ondertussen is er ook nog een acteur die bij een goede vriendin verborgen is en een beste vriend die eigenlijk ook wel wat in Lily ziet. Kortom genoeg om een heel boek mee te vullen.

Titel: Lang Leve de Liefde
Auteur: Jill Mansell
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Verschijningsjaar: 2016
ISBN: 9789024567317
Genre: chicklit
Winkelprijs: 19,99

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-13 No articles on this date.