Het Glazen Huis – Leonora Christina Skov

het glazen huis Leonora Christina SkovDit boek wilde ik lezen omdat ik net in die periode veel Scandinavische thrillerseries keek. Kortom het paste wel in het stramien. Leonora Christina Skov kende ik niet al schrijfster. Daarnaast vond ik de cover van het boek gewoon mooi, strak.

Over Het Glazen Huis

Zeven kunstenaars en wetenschappers komen bij elkaar op Stormø, een onbewoond eiland voor de Deense kust. Ze kennen elkaar niet, maar ze ontvingen allemaal een anonieme uitnodiging om een maand lang in alle rust op het eiland te komen werken. Als blijkt dat hun tijdelijke huis volledig van glas is en ze volkomen afgesneden zijn van het vasteland, zijn de gasten meer op elkaar aangewezen dan ze lief is. Dan verdwijnt een van hen, en een ander komt dodelijk ten val. Langzaam wordt duidelijk dat de eilandgasten zonder het te weten een gedeeld verleden hebben, vol leugens en bedrog, en dat iemand doelbewust bezig is deze geheimen te ontrafelen.

Wat vind ik van het boek?

Ik vond het een lastig boek om te lezen. Veel personen, die elk een verleden hebben, waardoor er meerdere dingen zijn die je wilt onthouden. Het is wel een spannend boek. Het einde blijkt toch net anders af te lopen dan je verwacht. Alleen weet ik zelf niet of ik snel een ander boek van deze schrijfster ga lezen.

Titel: Het Glazen Huis
Auteur: Leonora Christina Skov
Uitgever: Cargo
Verschijningsjaar: 2016
ISBN: 9789023495796
Genre: Roman
Winkelprijs: 19,90

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-19 No articles on this date.