Zwaar Verguld – Chantal van Gastel

Zwaar Verguld - Chantal van GastelZwaar Verguld heb ik tijdens mijn vakantie in Zuid Limburg gelezen. Net op die dag dat het bloedheet was en eindigde in een flinke onweersbui met enorme hagelstenen die op een paar kilometer van ons vakantieadres aan ons voorbij trok. Het boek had ik binnen een dag uit, want eigenlijk kon je die dag gewoon niets, behalve zitten en lezen en je niet te veel aantrekken van de hitte. Zo’n boek als zwaar verguld was in mijn geval ideaal, even een makkelijk boek wat toch je aandacht blijft houden.

Over Zwaar Verguld
Eindelijk heeft Isa haar sprookjeseinde met haar grote liefde Ruben gekregen. Ze gaan trouwen! Voor het eerst in haar leven heeft Isa eigenlijk niets te wensen over. Maar dat geldt niet voor haar dierbare vrienden. Floor en Mas worden overvallen door de extreme vroeggeboorte van hun kindje. Stijn heeft zijn werk in het buitenland, waar hij zo van houdt, opgegeven om te investeren in zijn relatie met Bram. Maar maakt dit hem wel echt gelukkig? Dan zijn er nog Isa’s ouders en schoonouders, die iets heel anders verstaan onder een kleine en intieme bruiloft dan het aanstaande paar zelf. Isa neemt zich voor haar grote dag door niets of niemand te laten verpesten. Zolang ze maar in die ene perfecte bruidsjurk past. Ze is vastbesloten om een happy end te krijgen, voor haar en al haar vrienden. Maar is dit wel voor iedereen weggelegd?

Wat vind ik van het boek?
Heerlijk, weer een ouderwetse chicklit. Met in de hoofdrol een persoon waarmee je je best wel kan identificeren. Wat haar overkomt kan iedereen ook zomaar overkomen. Misschien gebeurt er in dit geval wel meer tegelijk dan normaal, maar hé het is een boek. Kortom aanrader als je even niets aan je hoofd wilt hebben en even lekker wat wilt lezen.

Titel: Zwaar Verguld
Auteur: Chantal van Gastel
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789044344585
Genre: chicklit

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.