Verborgen – Karin Slaughter

Verborgen - Karin SlaughterDit boek heb ik al weer een hele tijd geleden gelezen. Zo’n beetje na verschijnen van het boek had ik dit boek al in mijn bezit. Je bent nu eenmaal Karin Slaughter fan of niet. Ik ben er dus één. Dit boek was weer in de serie van Sara Linton en Will Trent. Beter, want die serie is gewoon goed. In dit boek staat Will Trent meer centraal dan Sara Linton, Sara heeft meer een bijrol. Weer een heerlijk spannend boek in ieder geval.

Over: Verborgen

Will Trent is terug! Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat, en het dode lichaam van een ex-politieagent aantreft. Van het lijk lopen bloederige voetsporen weg die erop wijzen dat een ander, mogelijk vrouwelijk slachtoffer, is meegenomen… om vervolgens spoorloos te verdwijnen. Het pakhuis is eigendom van een beroemde basketbalspeler – een lokale held die de duurste advocaten heeft ingehuurd, en die een aanklacht wegens verkrachting heeft weten te ontduiken. Voor Will – en voor patholoog-anatoom Sara Linton – wordt het nóg erger. Een vondst op de plaats delict onthult een verband met Wills ingewikkelde verleden… de gevolgen zullen zijn leven overhoop halen en ook dat van zijn dierbaren, zijn collega’s en de mensen op wie hij jacht maakt.

Wat vind ik van het boek?

Dit boek laat je, zoals ik al eerder schreef, meer zien over het leven van Will Trent. Door het ontdekken van het lichaam van een ex-politieagent wordt zijn leven omver gegooid. Wordt hij gezien als dader? Als dan ook weer zijn vrouw in zijn leven gaat wroeten, ze zijn nog steeds niet gescheiden, wordt het alleen maar moeilijker voor Will. Verborgen is weer een boek wat je uit wilt hebben met goede verhaallijnen. Je wilt weten hoe het afloopt. In ieder geval had ik Verborgen snel uit. Spannend!

Titel: Verborgen
Auteur: Karin Slaughter
Uitgever: Harper Collins
Verschijningsjaar: 2016
ISBN: 9789402713800
Genre: Literaire thriller

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-18 No articles on this date.