Sneak Peek November 2016

Sneak Peek November 2016
Deze maand heb ik weer weinig foto’s, op de een of andere manier vergeet ik om foto’s te maken nu ik het niet meer via Instagram doe. In ieder geval stond deze maand in het teken van veel storingen en vertragingen met de trein, ben ik samen met Michel bezig om een eigen minibieb te maken en ben ik met mijn vader voor de derde keer op rij naar het Margriet Winterfestival gegaan.

Persoonlijk

mini bieb rhenen spoorbaanweg
Zomaar op een zonnige zondag fietsen. Wel met een doel, we fietsten naar de Minibieb in Rhenen. Boeken ruilen. Ik bracht twee boeken en nam er eentje mee. In dit kastje lag trouwens een leesbrilletje. Handig voor als je de achterkant van het boek wilt lezen.

lege bus
Zo denk je “heerlijk, een lekkere lege bus naar het station”, het andere moment hoop je dat je eindelijk op de plaats van bestemming bent en je de bus uit mag. Niet omdat de buschauffeur zo beroerd reed, maar meer omdat je door een treinstoring zeker een kwart van de provincie hebt gezien. Door die treinstoring veel later thuis bent dan gepland, dat het dan ook nog eens regent en je je niet lekker voelt. Je hebt soms van die dagen.

kastje minibieb
Gevonden, een kastje waar een potentieel minibiebje in schuilt. Het heeft nu nog wel twee deuren, maar het is de bedoeling dat er een heel stuk afgezaagd gaat worden. Nu nog boeken zoeken voor het minibibliotheekje van mij.

aankoopjes kastje
Het kastje moet natuurlijk geschuurd worden en in een mooi kleurtje gezet worden. Het wordt Geldersblauw en de binnenkant wordt beplakt met bloemetjesfolie.

Flair Viva winterboek en aldi winterthee
Laat de winter maar komen, ik heb al het Flair-Viva winterboek en Aldi winterthee. Die Aldi winterthee is wel grappig. In het pakje zitten vier verschillende smaken: speculaas, peer-karamel, sinaasappel-vanille en winterkruiden. Lekker!

sinterklaas
Sinterklaas was vorige week ook langs gekomen op het werk…. Altijd lekker! Dank je Edu-Piet.

karikatuur
Deze karikatuur-tekening maakte een collega van mij. De karikatuur is gebaseerd op Pop! poppen. Daar zijn er heel veel van, en heel toevallig spaart deze collega die Pop! poppen.

skyradio foto margriet winterfestival 2016
Deze maand zijn mijn vader en ik naar de Margriet Winterfestival geweest in de Jaarbeurs Utrecht. Bij de stand van Skyradio kon je met de kerstman op de foto. Nu waren wij daar te vroeg voor, de kerstman was er nog niet, maar een foto met zijn twee├źn kon ook.

bos bloemen
Britt kreeg van haar vriendje een mooie bos bloemen cadeau, zomaar. Daar geniet ik natuurlijk ook van!

Food

kibbeling
Weer eens ouderwets kibbeling eten bij mijn vader. Altijd lekker.

jamie oliver tony's chocolonely
Soms moet je jezelf cadeautjes geven. Zo gaf ik mijzelf het Jamie Oliver Kerstkookboek cadeau en kocht ik eindelijk Tony’s Chocolonely melk-cola. Ben benieuwd naar die smaak. De melk-discodip-popcorn Tony’s ken ik, die is gewoon lekker. Ik kocht gewoon de een na laatste bij de Wereldwinkel. Een medewerkster vertelde me dat deze smaak niet meer te bestellen was. Jammer het is zo’n lekkere smaak.

(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.