Schattig: Watchover Voodoo

Schattig: Watchover Voodoo
Soms ben ik gewoon veel te vroeg op Utrecht Centraal, zeker als ik een afspraak heb wat niet op het werk zelf is. Als de locatie op loopafstand is loop ik eerst nog een rondje langs de winkeltjes op het station zelf en op de traverse die voor de stationshal loopt. Op de traverse zit een kleine Holland & Barret (voorheen De Tuinen). Daar stond buiten een rek vol met allerlei poppetjes, Watchover Voodoo. Zo schattig, maar ja voodoo.

Watchover Voodoo poppetjes

Bij voodoo denk je eigenlijk aan kwaadwillende mensen die naalden steken in poppetjes. In deze poppetjes steekt geen kwaad. Het zijn juist beschermende voodoo poppetjes, een soort van gelukspoppetjes. Voor elke situatie of persoonlijkheid is er wel een poppetje. Zo koos ik voor mijzelf ‘het genie’, ‘verminderde stress’ en ‘kleine heks’. Ja ik kocht er drie, ze zijn ook veel te schattig. Je kan de poppetjes trouwens gebruiken als sleutelhanger of als tashanger. Het heeft een klein kettinkje waarmee je het vast kan zetten aan een sleutelring bijvoorbeeld.

Hulp

De poppetjes geven allemaal hun eigen ‘hulp’. Zo staat er de tekst ‘Ik zal op je uitzonderlijke verstand en je helpen het te ontluiken terwijl iedereen met grote bewondering meekijkt’ op het kaartje van Het Genie. Bij het poppetje ‘Verminderde Stress’ staat de tekst ‘Ik zal je helpen je stress te verminderen’. Bij Kleine Heks staat op het kaartje ‘Ik zal je helpen je toekomst te plannen en je zelfvertrouwen te verbeteren’. Mooie teksten. Het Genie past bij omdat ik eigenlijk best wel wat kan, maar het zelf nog moet zien. Verminderde Stress past bij mij omdat ik snel stress op pik van anderen en daar ook best kriegelig van kan worden. Kleine Heks is dan weer het poppetje wat me zelfvertrouwen moet geven om eindelijk die ene stap te nemen.

Waar te koop?

Ik kocht de poppetjes bij Holland & Barret op Utrecht Centraal. Of andere filialen dit ook in het assortiment hebben weet ik niet. Verder kan je ze natuurlijk vinden in verschillende webshops gewoon even googlen op Watchover Voodoo Nederland. Ze kosten 5,95.

(186 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.