Sneak Peek Oktober 2016

compilatie oktober 2016
Deze maand was een leuke maand. Zo was ik jarig, ben ik op vakantie geweest naar de Eifel en at ik een frietje bij het Frites Atelier van Sergio Herman. Verder was er nog heel veel chocolade, een dagje Maastricht en won ik zowaar iets.

Persoonlijk

uiltjes solar kruidvat
Deze leuke uilenlampjes kocht ik bij Kruidvat. Het werkt op zonnelicht, precies één avond hebben ze gebrand en daarna een tijdje niet meer. Opeens deden ze het weer. Kennelijk hebben ze heel veel zon nodig.

kippen intratuin barneveld
Op mijn verjaardag zijn we, ik, Michel en Britt, naar Barneveld om te hightea-en. Daarna nog even naar de Intratuin geweest. Ze waren net bezig met de opbouw voor kerst, het was dus nog een beetje kaal en rommelig.

kaart mieneke
Leuk een aquarelpostkaart die Mieneke zelf heeft gemaakt. Leuk om als verjaardagskaart te krijgen.

verjardagskaarten
Nog een heel rijtje verjaardagskaarten: van mijn oom uit Amersfoort, van mijn collega’s en van Britt en Tom. Verjaardagskaarten zijn altijd leuk!

edelhert wildpark
Op vakantie zijn we naar Wildpark Hoch Rheinland gegaan. In het park loop je gewoon rond tussen het wild wat in de Eifel te vinden is. Zo stond ik oog in oog met dit hert.

wandeling rur
We hebben ook gewandeld tijdens onze vakantie en maakte een spannend avontuur mee. We liepen een trap af, onder aan de trap konden we niet verder want er was een gesloten hek. Terug naar boven was het andere hek ook gesloten. Gelukkig mochten we er nog uit van een medewerker van het terrein. Het was ook niet duidelijk dat we er niet in mochten, we wilden alleen onderlangs terug naar het park. Wat een kleuren hier hè?

weekendje weg bon
Leuk, terwijl je op vakantie bent een mailtje krijgen dat je een Weekendje Weg bon hebt gewonnen. Bedankt Renault en Viva 400!

sint servaasbrug maastricht
Een dagje Maastricht met mijn vader inclusief rondvaart op de Maas. Leuk dagje.

Food

Appelflappen
Wat doe je als je een teveel aan appels hebt die echt op moeten? Je maakt appelflappen! Hier zijn ze klaar om de oven in te gaan.

Appelflappen
En dit is het resultaat van de appelflappen. Ze waren me toch lekker, niet te zoet. Gewoon precies goed.

appeltaart
We blijven in appelsferen. Een jarige collega bakte zelf appeltaart. Zo lekker!

muizen en kikkers
Precies op mijn verjaardag, 6 oktober, ontdekte ik dat er weer muizen en kikkers zijn. Je kent ze vast, die met dat fondant en een laagje chocolade er omheen, steevast mierzoet. Ik kon het niet weerstaan en nam een zakje mee.

high tea espeterhoeve barneveld
Slechts een deel van de high tea die ik op mijn verjaardag had met Michel en Britt bij de Espeterhoeve in Barneveld. Dankzij een tip van collega foodblogger Foodaholic gevonden. Een hele goede tip!

fritesatelier sergio herman stoofvlees
Ja! Ik heb ook frites gegeten bij het Frites Atelier van Sergio Herman. In Utrecht nam ik een frites stoofvlees. Lekker.

kilotas Lindt
Pas na de vakantie heb ik de Lindt verrassingstas opengemaakt. In de tas een kilo aan Lindt chocolade wat bijna tegen de datum is. Dit zat in mijn tas. Lekker!

(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.