Zelfmaken: iPadhoes van Ritter Sport wikkels

ritter sport iPadhoes
Al een tijdje spaar ik wikkels van Ritter Sport met het idee er iets van te maken. Alleen wat. Een Ritter Sport shopper heb ik al, ooit gekocht bij een verswinkeltje naast mijn werk. Een tijdje terug had ik een iPadhoes al eens opgepimpt, maar daar was ik niet tevreden mee. Idee: een Ritter Sport iPadhoes! Kortom aan de slag met mijn opgespaarde Ritter Sport wikkels.

Ritter sport benodigdheden
Benodigdheden: 1 iPadhoes (ik had een Undercover Tablet Sleeve), 10 wikkels Ritter Sport, een schaar, plakband,

ritter sport iPadhoes
Aan de slag: Knip de Ritter Sport wikkels goed recht af. Leg de wikkels op een goede volgorde. Dat is een beetje schuiven, het moet natuurlijk ook leuk kleuren bij elkaar. Plak de wikkels met plakband aan de achterkant van de wikkel vast. Blijf passen en meten met de hoes, want het moet natuurlijk wel goed uitkomen. Plak de strook Ritter Sport wikkels aan de hoes. Kijk of het nodig is om de voorkant ook goed te tapen. Tape alles goed vast en klaar is Kees.

Natuurlijk hoef je het niet met Ritter Sport wikkels te doen, je kan bijvoorbeeld ook Milka wikkels gebruiken of wikkels van totaal iets anders dan chocolade. In ieder geval een leuk idee om zo verpakkingsmateriaal te recyclen.

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.