Sneak Peek September 2016

sneak peek
Deze maand weinig foto’s gemaakt. Het was een gewone septembermaand. Wel met een buurtpizzafeestje, een introductie coaching met paarden wat weer reuze interessant was en er werd wat gefröbeld.

Persoonlijk

City Spa Veenendaal
Deze maand heb ik mijzelf een wellness massage bij CitySpa Veenendaal cadeau gegeven. Fijne ervaring, het werd in ieder geval een ontspannen middag.

dishman veenendaal
Open Monumentendag in Veenendaal. We brachten een bezoekje aan Dishman waar er nog vitamine D tabletten gemaakt wordt uit wolvet. Wolvet was vroeger restafval van de Scheepjeswolfabriek. De Scheepjeswolfabriek was vroeger in Veenendaal gevestigd, maar bestaat al jaren niet meer.

molen de vriendschap veenendaal
Met Open Monumentendag nemen we ook een kijkje op één van de twee molens in Veenendaal: Molen de Vriendschap. De andere molen, de Nieuwe Molen, hebben we ooit al eens bezichtigd. Leuk om deze te bekijken.

molen de vriendschap veenendaal
Ergens hierachter wonen wij. Ons huis is net niet te zien op de foto.

molen de vriendschap veenendaal
Het draait prima in de molen zelf.

molen de vriendschap veenendaal
Hier wordt er dan gemalen.

Hart en Paard coaching
Op het festival Pure Passie waar Britt en ik waren geweest eind augustus stonden de dames van Hart en Paard coaching en Paardenblik coaching. Eind september werd er in Lunteren een introductie ochtend gegeven. Britt en ik zijn daar naar toe geweest. Hoe paarden kunnen denken en voelen aan mensen is bijzonder om te zien. Nu snap ik misschien ook wel waarom ik vroeger altijd de “lastige” paarden en pony’s kreeg. Bij mij waren ze nooit lastig eigenlijk.

Daalse Minibieb
Hier loop ik elke dag langs richting werk (en ook weer terug naar het station), het Daalsepark bij de Daalsetunnel in Utrecht. Sinds kort hangt hier een minibieb. Natuurlijk heb ik even geneusd welke boeken er in stonden en heb ik inmiddels ook wat boeken geruild. Zo leuk die minibiebs over al.

Muurschildering
Weer een mooie muurschildering in Utrecht die ik tegen kwam tijdens de lunchwandeling.

tekst Albert Einstein
Een tekst om over na te denken van Albert Einstein: De tijd bestaat alleen maar omdat anders alles tegelijk zou gebeuren.

Fröbelen

rittersport ipadhoes maken
Met chocolade wikkels kan je zoveel leuks doen.

rittersport ipadhoes ene kant
Zoals het maken van deze iPadhoes.

rittersport ipadhoes andere kant
Stiekem ben ik er wel trots op.

Food

Pizzaoven
Weinig foodfoto’s deze maand. Maar wel deze van de pizzaoven. We hadden een leuke middag en avond met een aantal buren rondom deze pizzaoven. Tot in de late uurtjes werd er pizza gebakken, gedeeld en gegeten. Erbij ook nog eens mooi weer, beter kan je het niet treffen.

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Sneak Peek September 2016

  • donderdag, 13 oktober 2016 om 22:32
    Permalink

    Hoi Lille dame, ik ben de beheerder van de Daalsebieb – superleuk dat je hem gevonden hebt en zelfs al wat boeken geruild hebt! Groetjes, Marlous

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.