Sneak Peek Augustus 2016

collage
Deze maand is eigenlijk weinig gebeurt. Werken, forenzen en noem maar op. Ook op Lilledame is het rustig geweest. Wie weet komt daar wel weer verbetering in, ooit.

Persoonlijk

kloostertuin utrecht
In een stad kan je verrassende plekjes tegenkomen. Zo kwam ik in Utrecht tijdens de lunchwandeling de Kloostertuin tegen. Wat een mooi plekje!

kromme rijn rondvaart boot
Op de brug over de Kromme Rijn bij Amelisweerd. In de verte zie je een rondvaartboot aankomen.

kromme rijn ander kant
De andere kant van de Kromme Rijn van de brug af gezien is nu heel rustig, maar na de lunch was het hier druk met allerlei kanoërs.

bloemen
Deze bos bloemen kreeg Britt mee van haar moeder. Het was even zoeken naar een geschikte vaas, een plastic statiegeldfles werkt prima. Elke dag is de bos weer anders. Zo komen er steeds meer bloemen open van de gladiool en ontdekte ik opeens bramentakken in het boeket.

dom utrecht
Met mooi weer is het heerlijk wandelen in het centrum van Utrecht. Hier wandelen we langs het spoor over een brug over de gracht heen met uitzicht op de Dom.

tegel muur
Als je goed oplet kom je in Utrecht allerlei moois tegen zoals deze tegel in een muur van een huis.

wandelen
Wandelen langs de aanlegsteiger bij de Utrechtse gracht.

klavertje vier
Ik krijg wel heel veel geluk zo met deze reuze klavertjes vier.

artisjok
Zo bloeit een artisjok. Mooi he?

goodie bag up Ladiesnight
Van onze garage kregen we een uitnodiging voor een speciale Ladiesnight ter gelegenheid van de onthulling van de nieuwe Volkswagen UP. Samen met Britt ben ik er geweest. Het was leuk met de modeshows en verschillende standjes. Blij waren we natuurlijk met de goodiebag, best een leuke inhoud toch?

vork armband
Na het dagje shoppen in Ede konden Britt en ik nog precies de laatste uurtjes meepikken van het festival Pure Passie in Ede. Wat een leuk festival, zeker met dit mooie weer. Bij het standje van De Bestekkerie kwam ik deze armband van een vork tegen. Die wilde ik gewoon cadeau aan mijzelf doen. Brutsellog bestaat niet voor niets al weer 11 jaar deze maand.

Food

kibbeling
Het was weer even geleden dat mijn vader en ik kibbeling hebben gegeten. Op de eerste vrijdag van augustus hebben we dan ook weer eens kibbeling gehaald. Lekker!

regenboogtomaatjes
Deze tomaatjes vond ik zo leuk, regenboogtomaatjes.

puddingbroodje
Britt kreeg op haar verjaardag een schaal vol puddingbroodjes op een flamingobordje. Leuk en vooral heel lekker!

sushi
Sushi, heel veel sushi.

huisgemaakte ijsthee lunchcafé de Markt Ede
Na een dag shoppen in Ede, ja ook dat kan een dag shoppen in Ede, zijn we nog even wat gaan drinken bij Lunchcafé de Markt. Op tafel een huisgemaakte ijsthee van perzikthee met munt, schijfjes citroen en sinaasappel en ijsblokjes. Zo lekker!

(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*