De Doodsvogel – Samuel Bjørk

De Doodsvogel - Samuel BjorkJuni is de maand van de detectives op tv, maar ook de maand van het spannende boek. Want naast de detectives op tv is er eigenlijk weinig interessants op televisie. Tijd om te lezen dus! Het eerste boek van Samuel Bjørk, ik reis alleen, vond ik al goed. Het tweede boek moest ik ook gewoon lezen en inderdaad het boek is weer zo spannend als het vorige boek.

Over De Doodsvogel

De doodsvogel van de Scandinavische schrijver Samuel Bjørk is het vervolg op zijn bestseller Ik reis alleen. Het politieduo Holger Munch en Mia Krüger keren terug in een psychologisch indringende thriller. Een tienermeisje is ritueel vermoord en het onderzoeksteam van Munch wordt op de zaak gezet. De bijdrage van superrechercheur Krüger is cruciaal, maar ze worstelt met zelfmoordneigingen en verslaving. Dan duikt er een verontrustend filmpje op dat nieuwe details prijsgeeft. Ondertussen zit Munchs dochter midden in een emotionele crisis en komt ze in contact met een zeer zieke geest…

Wat vind ik van het boek?

Spannend, alleen sommige dingen zijn voorspelbaar, zo gebeurt er weer wat met de dochter van Holger Mulch net als in het vorige deel. Jammer, want dan heb je al wel een idee van de afloop. Verder zit het verhaal wel goed in elkaar, je hebt niet gelijk het idee wie er achter zit. Kortom een goede tweede boek, alleen de volgende keer niet iets met die dochter laten gebeuren.

Titel: De Doodsvogel
Auteur: Samuel Bjørk
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Verschijningsjaar: 2016
ISBN: 9789024565573
Genre: thriller
Winkelprijs: 17,99

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.