Healthcoach App: bijdehante weegschaal

Een weegschaal die alles aangeeft healthcoach sanitasWat vond ik die ouderwetse weegschalen fijn. Je kent ze misschien vast, zo’n weegschaal die jezelf moest ijken oftewel handmatig eerst op nul moest zetten. Dat was manipuleerbaar! Degene die ik nu heb niet echt, al vertrouw ik het ding niet altijd. Sinds ik me als gebruiker heb aangemeld op de weegschaal en in de bijbehorende app ben ik opeens een kilo zwaarder dan daarvoor (op dezelfde weegschaal hè) HELP!

Deze supersonische weegschaal kocht mijn vriend bij de Lidl. Ooit in de aanbieding en dit was één van de laatste in het schap. Duitse degelijkheid misschien, maar van het merk Sanitas had ik nooit gehoord. Mijn vriend vond het in ieder geval een leuk speeltje, zo’n weegschaal die kan contecten met je iPhone.

Healthcoach App

In ieder geval het ding kan dus praten met een app, namelijk de Health Coach app van Sanitas zelf. In deze app kan je al je Sanitas-apparatuur wat bluetooth heeft contecten. Over en weer worden dan allerlei gegevens uitgewisseld. Zo zie je dat mijn BMI vanochtend nog veel te hoog was, mijn vetgehalte zelfs in het rood zit, mijn watergehalte is dan weer veel te laag. Gelukkig is het percentage van mijn spiermassa wel in het groen. Naast de weegschaal kan de Healthcoach app ook praten met een bloeddrukmeter en stappenteller. Je kan naast je gewicht dus ook je bloeddruk in de gaten houden, je stappen tellen en je slaap meten. Uiteraard heb je dan wel allerlei Sanitas apparaten nodig. Dat wordt dus de folder van de Lidl in de gaten houden.

Wat moet ik doen?

Ik moet dus wat doen aan het vet, meer water drinken en de BMI omlaag zien te krijgen. Nog genoeg werk aan de winkel dus! Ach de derde training van Running Coach op de crosstrainer heb ik net weer afgerond. Dat is trouwens toch een stuk zwaarder hoor gewoon na een werkdag, maar het is gelukt zonder uitgeput te raken!

(80 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.