Theesetje van Zideris, Eerlijk Waar Veenendaal

Leuk! Theesetje van Zideris Eerlijk Waar Veenendaal
Eerlijk Waar Veenendaal is een nieuw winkeltje in Veenendaal wat sinds een paar maanden in het pand zit waar vroeger Carels Corner zat (Carels Corner kent iedereen wel). Ik was er al wel vaker langs gelopen, maar nog nooit naar binnen gegaan, tot afgelopen zaterdag. Ik heb er samen met Michel en Britt even gesnuffeld door al het eerlijke waar wat er verkocht wordt en allemaal uit de buurt van Veenendaal komt. Dit theesetje vond ik zo leuk en dat heb ik mijzelf dan ook cadeau gedaan.

Theesetje van Zideris

Eigenlijk hoor je dit theesetje natuurlijk cadeau te geven (of cadeau te krijgen). Het is al feestelijk ingepakt in folie. Op een houten plankje staan 2 theebekers, gegraveerd met in dit geval een eekhoorntje en een egeltje. Een beplakt doosje met snoepjes, een theeknijper, een potje muntthee en twee honingrietjes. Overigens zagen we eerst niet dat de theeglazen gegraveerd waren, dat zagen we pas later toen we eigenlijk al bedacht hadden dat we zouden gaan kopen. Leuk extraatje!

Over Eerlijk Waar Veenendaal

Eerlijk Waar is een winkel met producten uit Veenendaal en directe omgeving. Zo worden er ambachtelijk meel verkocht van de twee molens uit Veenendaal en worden er leuke cadeauartikelen verkocht gemaakt door bewoners en medewerkers van lokale zorginstellingen of door kleine, lokale ondernemers. De artikelen zijn vaak handgemaakt. Verder kan je er ook sap, wijn, bier, het bekende Veense Kaatje en chutneys kopen. Goed om te weten is dat je hier ook verschillende smaken Tony’s Chocolonely kan kopen, altijd goed. Zin in een kopje koffie of thee, dat kan ook!

Eerlijk Waar Veenendaal
Passage 24 (winkelcentrum Corridor)
3901 AZ Veenendaal

(50 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.