Shopaholic grijpt in – Sophie Kinsella

Shopaholic grijpt in - Sophie KinsellaLeuk, er is weer een deel verschenen in de Shopaholic serie. Het is een vervolg op Shopaholic naar de sterren waarin Becky een carrière wilt beginnen in Hollywood. Dat boek had eigenlijk een soort van open einde en in dit boek lees je dus het vervolg. Een reis naar Las Vegas, in een camper… Niet echt Shopaholic-like zou je zeggen.

Shopaholic Grijpt In
Becky is met haar halve familie in een camper op weg naar Las Vegas. Er moet van alles gebeuren. Geen paniek! Ze heeft een plan. Punt één: haar vader zoeken die er zomaar vandoor is gegaan. Punt twee: beste vriendin Suze helpen. Punt drie: Alicia Bitch Billington stevig aanpakken. Punt vier: leren gokken (wat haar aanvankelijk uitstékend afgaat). Hoe dan ook, Becky laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Haar familie heeft haar nodig: Shopaholic grijpt in!

Wat vind ik van het boek
Heerlijk leesvoer gewoon. Het gaat nergens over, maar toch blijft het boeien. Hoe vergaat het Becky in haar zoektocht naar haar vader en de man van haar beste vriendin Suze. Of is Suze nog wel haar beste vriendin? Is shoppen nog wel zo leuk? Becky staat voor allerlei dilemma’s in dit boek. Het boek is weer een echte chicklit, leuk verhaal en afloop die misschien wel logisch is. Al blijft de vraag tot het einde van het boek wel waarom de vader van Becky dit allemaal heeft gedaan, waarom is hij verdwenen?

Titel: Shopaholic grijpt in
Auteur: Sophie Kinsella
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2016
ISBN: 9789044347869
Genre: chicklit
Winkelprijs:19,99

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.