Nieuwe Serie: Marcella

marcellaDeze serie heeft onlangs in Engeland zijn finale aflevering gehad en wat een finale! Marcella is een serie die je echt wilt zien als je bijvoorbeeld van The Bridge houdt en van Engelse detectiveseries. Spannend, psychische wendingen en persoonlijk drama gecombineerd. Lang hoef je niet te wachten om het ook te bekijken, vanaf juli gaat Netflix deze serie ook uitzenden. De serie is geschreven door Hans Rosenfeldt, hij schreef ook het scenario voor The Bridge.

Over Marcella

Marcella, gespeeld door Anna friel, is huismoeder nadat ze jarenlang als detective heeft gewerkt voor Met’s Murder Squad. Een nieuwe zaak, die veel overeenkomsten heeft met een zaak waarin zij in 2003 heeft gewerkt, zorgt er voor dat ze toch weer haar oude baan oppakt. Haar gezin heeft haar toch niet meer nodig met kinderen die op kostschool zitten en een man die vooral met zijn werk bezig is. De zaak waar ze mee bezig is vergt veel van Marcella. Ze moet de demonen uit het verleden zien te verslaan en wat is haar betrokkenheid met de zaak anders dan alleen maar detective?

Waarom kijken?

Marcella wekt op enige manier respect, je wilt haar aardig vinden. Toch ga je je afvragen of je haar aardig moet vinden, wat heeft zij allemaal op haar kerfstok? Sowieso ga je je in deze serie iedereen verdenken. Iedereen heeft wel wat met de zaak van doen. Waarom is bij één slachtoffer wel het lijk verplaatst en waarom dan. Antwoord hierop krijg je natuurlijk in de laatste aflevering. In ieder geval is Marcella zo’n serie die je wel wilt zien!


trailer Marcella ITV

(213 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.