Water! Rosti Mepal Ellipse Waterfles

Rosti Mepal Ellipse Waterfles met tas
Water, ik drink het gewoon veel te weinig. Meestal komt het gewoon omdat ik geen zin heb om weer met een glas naar de kraan te lopen en water is eigenlijk niet zo heel lekker. Verder heb ik onderweg eigenlijk nooit wat mee, vreselijk onhandig zeker als je een hoestbui krijgt. Flesjes water zijn eigenlijk wel een uitkomst, maar ik vind het eigenlijk zo gek om water in flesjes te kopen in de supermarkt, je hebt in Nederland bijna overal heel goed water uit de kraan. Kortom wat is een goede waterfles? Van Rosti Mepal mocht ik de Rosti Mepal Ellipse proberen.

Rosti Mepal Ellipse Waterfles

Rosti Mepal Ellipse

Dit is de waterfles van Rosti Mepal, handig om mee te nemen onderweg, op het werk of tijdens het sporten. Het is een gewoon model waterfles met een handige elastieken band om de fles zodat je meer grip hebt. De waterfles heeft een gewone witte dop. De dop heeft een roze lusje, waardoor je de waterfles makkelijk kan meenemen. Inhoud van de fles is 500 ml. Goed om te weten is dat de Rosti Mepal Ellipse waterfles geen opa of weekmakers bevat, gewoon in de vaatwasser kan en 100% lekvrij is. Natuurlijk zijn er naast deze roze Ellipse waterfles ook andere kleuren verkrijgbaar: wit, limegroen en blauw.

Rosti Mepal Ellipse Waterfles zonder band

En is het een goede fles?

Ja! Ik vind de Rosti Mepal Ellipse een fijne waterfles om mee te nemen. Hij lekt echt niet, in tegenstelling tot de Dopper die weleens in mijn tas heeft gelekt en het kan gewoon tegen een stootje. Ik neem mijn Rosti Mepal Ellipse waterfles gewoon in een zijvak van mijn rugzak, het past precies. Onderweg dus altijd wat water bij de hand, op mijn werk staat het op mijn bureau en wordt de fles zelfs met enige regelmaat bijgevuld en thuis gebruik ik hem ook. Gewoon zo naast mijn laptop. Ideaal!

De Rosti Mepal Ellipse waterfles heeft een adviesverkoopprijs van 7,99

(203 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Water! Rosti Mepal Ellipse Waterfles

 • vrijdag, 22 april 2016 om 15:44
  Permalink

  Waarom een extra lege plastic fles kopen (nóg meer plastic in omloop!), ipv een flesje recyclen wat toch al met inhoud verkocht werd?

  • vrijdag, 22 april 2016 om 15:48
   Permalink

   Maar waarom een flesje water kopen terwijl het water uit de kraan hier gewoon goed is? Zo kan ik ook een tegen vraag stellen. Ik koop namelijk geen water uit de kraan. Daarnaast zijn de plastic flesjes van de de waterflesjes uit de supermarkt van een ander materiaal gemaakt, waar andere stoffen in gebruikt worden.

Reacties zijn gesloten.

Verleden
 • 2017-12-18 No articles on this date.