Vriendin Fit & Gezond Special 2016

Vriendin Fit & Gezond Special 2016
Het tijdschrift Vriendin lees ik eigenlijk helemaal niet zo veel, maar deze Fit & Gezond Special kon ik niet laten liggen nadat ik het had doorgebladerd in de winkel. Er staan zoveel leuke tips om de zomer tegemoet te gaan. 101 tips over gezondheid, slank worden (en blijven), sporten en voeding bedoeld voor de fitgirls Ć©n couch potatoes. Als echte couch potato die gezond wil blijven, slank wil worden, voeding interessant vind en sporten negeert echt wel wat voor mij.

Vriendin Fit & Gezond Special 2016
Al die 101 tips zijn verdeeld in verschillende delen: be happy, met allerlei ontspanningstips, fit & sterk met wat doet bewegen voor je, natuurlijk gezond met de keukenmiddeltjes tegen als, goed eten met alles over vet, suiker en zout, kies je sport met allerlei calorieƫnverbranders, slank met hoe je afslanksaboteurs verslaat en zomer wat doe je tegen al die zomernarigheden.

Vriendin Fit & Gezond Special 2016
De Vriendin Fit & Gezond Special is echt zo’n bewaartijdschrift door al die handige tips. Sommige tips zijn eye-openers, andere tips zijn weer van ja dat weet ik eigenlijk al lang (maar was ze misschien wel vergeten).

Vriendin Fit & Gezond special kost 3,50

(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.