Leuk: Flow Tekenboek

Flow Tekenboek
Deze Flow Special kon ik niet laten liggen, het Flow Tekenboek. Dat is toch gewoon leuk, een boek vol met allerlei tekenlessen van bekende Flow-illustratoren. Nu moet ik wel gaan tekenen, uhm ja als ik tijd heb… Ik moet gewoon eens wat meer vrije dagen opnemen of iets dergelijks. Tekenen vond ik vroeger eigenlijk altijd wel leuk, alleen kan ik het nog wel? Ik denk het wel, tijdens vergaderingen kan ik heel goed doodlen. Wie weet gaat het ergens op lijken als ik de lessen uit het Flow Tekenboek ga maken.

Flow Tekenboek lessen

Het Flow Tekenboek

Een kleurboek had Flow Magazine al eens eerder uitgegeven, maar dit is het eerste Flow Tekenboek. Het boek is een Nederlands- en Engelstalig boek (alle teksten zijn dus in beide talen). De tekenlessen zijn ingedeeld in: Daily Life (dagelijks leven), Nature (natuur) en Living Beings (levende wezens). Daarbinnen leer je van verschillende illustratoren stapsgewijs allerlei onderwerpen te tekenen van een koffiekopje tot een vogel. Verder leer je ook verschillende technieken vanaf het begin, wat de favoriete tekenmaterialen zijn van de Flow Illustratoren en hoe je verschillende randjes kan tekenen. Extraatjes: overtrekpapier, witte ansichtkaarten en een uitklapposter.

Flow Tekenboek

Wat vind ik er van?

Vroeger kocht ik alle Flow Specials die uitkwamen. Nu ben ik er wel wat kieskeuriger in geworden, maar dit tekenboek wilde ik gewoon hebben. Het lijkt me gewoon leuk om weer ouderwets te gaan tekenen, gewoon met potlood. Op Utrecht Centraal lagen hele stapels, gelukkig. Is het een leuke special? Ja, dat vind ik wel. Het tekenboek is heel divers opgezet, zeker doordat verschillende illustratoren hun tips geven en die zijn toch allemaal anders. In ieder geval een leuk boek voor alle tekenaars in spé.

Het Flow Tekenboek kost 9,95 en is een speciale uitgave van Flow Magazine

(158 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.