Labello Lip Butter Cocoa

Labello Lip Butter Cocoa
De afgelopen winter was deze lipbalsem, of eigenlijk lip butter, echt mijn favoriet. Waarom? Het smaakt naar chocolade met noten. Niet gek want het heet ook Labello Lip Butter Cocoa. Standaard zit het blikje in mijn rugtas die ik dagelijks meeneem naar mijn werk (en als ik niet werk in mijn handtas). Kortom ik was blij dat ik het blikje destijds in mijn mandje heb gedaan bij de DM in Kleve.

Labello Lip Butter Cocoa
Deze Labello Lip Butter Cocoa is volgens mij in Nederland niet te koop. Wel andere ‘geuren’. Eerder werden in Nederland de Labello lip butters verkocht onder de naam Nivea lip butter. De blikjes lijken ook heel erg op elkaar, maar in Duitsland is de Labello bijna de helft goedkoper. Of er in de Labello Lip Butter Cocoa echte cacaobonen worden gebruikt betwijfel ik, de lijst met ingrediĆ«nten bevat een boel chemische namen zoals paraffinum liquidum (een minerale olie), ricinus communis seed oil (een olie gemaakt van de wonderboom) en prunus amygdalus dulcis oil (een soort van amandelolie). Moeilijke namen toch? In ieder geval is het lekker smeerbaar. Het ruikt lekker (en smaakt lekker wanneer je toch je lippen aflikt).

De Labello Lip Butters die nu in Nederland te koop zijn zijn de raspberry, macadamia en original. Deze kosten 3,09 per blikje.

(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-13 No articles on this date.