Handig! Reisenthel Opvouwbare Trolley

Reisenthel Opvouwbare Trolley
Een trolley dat is toch iets waarmee oudere mensen hun boodschappen doen of waarmee huisvrouwen op de Huishoudbeurs op de Libelle Zomerweek iedereen mee in de weglopen? Ja, maar eigenlijk zijn die dingen zo handig. Gewoon niet met je zware boodschappen hoeven te tillen. Zo’n echte boodschappentrolley hadden we al voor de boodschappen, zo kunnen we lekker lopend naar de supermarkt, maar deze opvouwbare trolley niet en die is eigenlijk best wel handig. Zeker als je weet dat je zware dingen gaat kopen maar niet eerst de hele tijd met een lege boodschappentrolley wilt slepen. Inmiddels heb ik de Reisenthel opvouwbare trolley flink gebruikt en ben er erg blij mee.

Reisenthel Opvouwbare Trolley opgevouwen

Over de Reisenthel opvouwbare trolley

De Reisenthel opvouwbare trolley is eigenlijk een tas op wieltjes. Op de bodem van de tas heb je opklapbare wieltjes en steuntjes die je met een makkelijke beweging hebt om geklapt. De tas heeft een inhoud van 30 liter, opgevouwen in het voorvak van de tas is het formaat 32,5 x 25 x 6,5 centimeter, helemaal ontvouwen is de tas 29 x 66 x 27 centimeter en heeft het gelijk een handig voorvakje. De tas heeft een sluiting met een drukknoop, de hengsels van de tas kan je bij elkaar doen door middel van een klittenbandsluiten en het heeft een stootstrip aan de achterzijde van de tas (op de bodem). De opvouwbare trolley is gemaakt van een polyesterweefsel.

Reisenthel Opvouwbare Trolley

Wat vind ik van de Reisenthel opvouwbare trolley

Sowieso heeft de opvouwbare trolley me al een keer behoed voor schouderklachten en heeft het dus een ritje naar de fysio bespaard. Bij een event die bekend staat om grote, zware goodiebags heb ik de trolley meegenomen. Na ontvangst van de goodiebag kon ik een aantal producten in de inmiddels ontvouwde trolley doen en zo de wandeling naar het station beginnen. Het scheelde echt een boel schouderklachten, want de goodiebag was voor mij amper te tillen en het station was zo’n 10 minuten wandelen… De tas paste in mijn fietstas, ok√© hij stak er nog een stuk bovenuit, maar het stond er stevig in. De wieltjes waren weer makkelijk terug geklapt zodat de tas wat dieper in de fietstas kon. Inhoud was prima, er kon genoeg in.

Reisenthel Opvouwbare Trolley

Minpunten

Minpunten heb ik ook. Ik miste eigenlijk iets van een schouderband, waarmee ik de trolley in opgevouwen toestand makkelijk had mee kunnen nemen. Zelf ben ik niet de allergrootste en hierdoor sleepte de tas soms over de stoep, zeker als je op een hobbelig stuk loopt. De stootstrip was niet voldoende, helaas zat er een klein gaatje in de stof (terwijl de stof echt stevig is). Het zal een combinatie zijn geweest van te zwaar beladen en teveel over de stoep gesleept). Toch ben ik nog steeds blij met de opvouwbare trolley hoor, met een beetje ducttape was het gaatje zo gemaakt.

Reisenthel Opvouwbare Trolley

Over Reisenthel

Reisenthel is een Duits merk wat sinds 1971 bestaat. Keep it Easy is de filosofie waarmee Reisenthel al meer dan 40 jaar tassen, manden en andere handige opbergers maakt. Het moeten makkelijke producten zijn, die voor zich wijzen.

(204 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.