Afval Scheiden met Rosti Mepal Calypso afvalbakje op het aanrecht

Rosti Mepal Calypso
In Veenendaal, waar ik woon, hebben we vanaf dit jaar maar liefst 4 kliko’s in de tuin staan. Eén voor papier, één voor gft (groente-, fruit- en tuinafval), één voor restafval en één voor pmd (plastic, metaal en drinkkarton). Er werden ook gelijk andere regels in gevoerd, zo moet je per keer dat je de restafval-kliko laat legen een bepaald bedrag betalen, daarentegen gingen de vaste lasten wat betreft de afvalverwerking omlaag. Reden om kritisch het ‘weggooi-beleid’ te bekijken. In middels hebben we al een tijdje een dubbele afvalbak in huis. Daarmee zagen we dat er echt veel meer plastic, metaal en drinkkartons werden weggegooid en dat restafval best erg weinig was. Eén valkuil bleef voor ons het kleine groente afval. Daarmee loop je niet zo snel naar de gft-kliko (helemaal niet als het regent), dus verdween het bij de restafval. Niet nodig! Er zijn kleine afvalbakjes voor op je keukenaanrecht: de Rosti Mepal Calypso. Klein, maar groot genoeg, sluit goed en in allerlei kleuren verkrijgbaar. Valkuil weg.

Rosti Mepal Calypso

Over het Rosti Mepal Calypso afvalbakje

De Rosti Mepal Calypso is een klein formaat afvalbakje voor op het aanrecht. Het neemt niet zo veel ruimte in en heeft een grote vulopening. Je hoeft er geen zakje in te doen. Eenmaal leeggegooid kan het zo in de vaatwasser. De afmetingen van het bakje zijn 17,5 x 17,5 x 18,4 centimeter (lxbxh). Het heeft een inhoud van 2,2 liter. Je kan er best veel afval in kwijt, denk dan aan groente-afval, maar ook theezakjes en koffiepads die je ook in de GFT-kliko mag doen. Naast de zwarte kleur kan je ook nog kiezen uit limegroen, titanium, wit en zilver. Het Rosti Mepal Afvalbakje heeft een adviesverkoopprijs van 7,99 en is te koop via de Rosti Mepal Shop en bijvoorbeeld bij Blokker.


Video Rosti Mepal Calypso

(791 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.