Culiperslunch 2016 Veenendaal west
Vandaag heb ik weer een leuk uitje van Brutsellog, de jaarlijkse Culiperslunch staat weer op het programma. Het weer zit mee en het is op dit tijdstip heerlijk rustig. Ik ben wel wat anders gewend als ik op maandagochtend, drie uur eerder, richting mijn werk vertrek. Kijk en lees mee wat ik allemaal heb ontdekt. Inspiratie genoeg!

Culiperslunch 2016 sudoku
Het eerste cijfer had ik al snel van de Metro sudoku, alleen ben ik op een gegeven moment de mist in gegaan en is het allemaal jammerlijk mislukt.

Culiperslunch 2016 breukelen
Overstap op een nogal winderig station Breukelen.

Culiperslunch 2016 ZTRDG
Na een wandeltocht vanaf station Duivendrecht gearriveerd bij de Kookfabriek. ZTRDG maakte van haar nieuwe vers-tassen een leuke stand. Via hun site kan je namelijk bij de lekkerste Nederlandse leveranciers het lekkerste voor bij je thuis bestellen. De pilot was eerst alleen in Amsterdam, maar is nu uitgebreid tot heel Nederland.

Culiperslunch 2016 kalfswang
Het eerste gerecht op de Culiperslunch: kalfswangetjes van Pim Meiresonne (de jongste chef-kok van Vlaanderen).

Culiperslunch 2016 fissler
De allereerste snelkookpan, zo’n 150 jaar oud.

Culiperslunch 2016 bluetooth snelkookpan fissler
De nieuwste snelkookpan van Fissler praat tegenwoordig via bluetooth met je smartfoon of tablet. Gaaf! Volgens mij moet die snelkookpan op mijn verlanglijstje, vooral met dat bluetooth dingetje dus.

Culiperslunch 2016 Loopvis koekjespers
Leuk, een ouderwetse koekjespers bij uitgeverij Loopvis. Over een paar dagen komt het bakboek “Saakje’s Zoete Bakboek” van Bakmeisje van de pers.

Culiperslunch 2016 boerenkool quinoa burgers tivall
Tweede hapje op de Culiperslunch: Tivall boerenkool quinoa burger. Lekker alternatief voor een vleesvrij dagje.

Culiperslunch 2016 tivall bietenbal
Niet geproefd, maar zag er wel erg lekker uit: de Tivall Bietenbal. Als het net zo lekker is als de boerenkool quinoa burger… dan weet ik het wel!

Culiperslunch 2016 smokey goodness bal
Zomaar een hapje, opeens omdat het uitgedeeld werd. Een gehaktbal met spek van de super barbecue van Smokey Goodness.

Culiperslunch 2016 siroopjes agroposta
Ook proefde ik de siroopjes van Agroposta. Dit is een limonadesiroop uit Kroatië met bijzondere smaakjes. Zo proefde ik een lavendelsiroop en de limited edition van dit jaar munt. Zo lekker. De siroopjes van Agroposta zijn onder andere te koop bij Dille & Kamille.

Culiperslunch 2016 overnight oats van haver tot...
Overnight oats zijn een hit in blogland, alleen ik heb het nog nooit zelfgemaakt en ik hoef het ook niet zelf te maken, want vanaf deze week kan je overnight oats van Van Haver Tot… gewoon kopen bij Albert Heijn.

Culiperslunch 2016 taarten hema
Afsluiten met taart, ook altijd lekker. Ik proefde deze taart bij de HEMA. Zij komen binnenkort met een taartenwedstrijd omdat ze 90 jaar bestaan. Als je taart wint komt het in het assortiment taarten van de HEMA. Best gaaf eigenlijk.

Culiperslunch 2016 campervin Hema
Deze moest gewoon op de foto: de Campervin van de HEMA. Gewoon een pak wijn in een leuk jasje.

Culiperslunch 2016 barbecue smokey goodness
Buiten stond deze imposante barbecue van Smokey Goodness in volle bedrijvigheid te bakken.

Culiperslunch 2016 smokey goodness boepresentatie.
Het barbecueboek van Jord Althuizen van Smokey Goodness werd uitgereikt. Hij reikte het uit aan zijn vrouw. Hoe lief!

Culiperslunch 2016 opvouwbare trolley goodiebag
Daarna heb ik nog wat rondgelopen, alleen geen foto’s meer gemaakt. Met een volle goodiebag terug naar het station gelopen. Wat was ik blij dat ik een opvouwbare trolley meehad. Zo handig, want de goodiebag was nog zwaarder dan die van vorig jaar. Zonder de trolley was mijn schouder echt ontwricht, ach het leven van een treinmeisje… Ik had natuurlijk ook gewoon met de auto kunnen komen.

Culiperslunch 2016 trein gemist
Toen ik richting station Duivendrecht liep zag ik de trein richting Breukelen net wegrijden. Ach ja dan maar wachten… Overdag rijdt de trein maar 1x in het half uur vanaf Duivendrecht. Pas tijdens de spits rijdt de trein vier keer in het uur.

Culiperslunch 2016 breukelen
Nog 10 minuten wachten op winderig Breukelen, maar dan kan ik in één keer door naar Veenendaal West.

Culiperslunch 2016 polaroid
Leuk, een actiefoto van mijzelf op de Culiperslunch. Hier was ik bij Van Haver Tot…

Culiperslunch 2016 goodiebag
De goodiebag… Zo groot, zo veel lekkers, zulke leuke boeken…

Culiperslunch 2016 merken rijtje
Even alle merken op een rijtje! 35 Merken, Culipersmap en PitchPR maakten het weer een bijzondere Culiperslunch!

0
(Visited 35 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *